Skip to main content

Yılbaşı Özel Puan Yarışı
EgeMoney olarak bu etkinliği sizlere duyurmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Yılbaşı Puan Yarışı, Puan Merkezi sistemimizde en çok puan biriktiren 5 kişiye vereceğimiz ödülleri kapsamaktadır. 11-25 Aralık tarihleri arasında en yüksek puana ulaşmış 5 kullanıcımıza sırasıyla
10.000TL, 8.000TL, 7.000TL, 3.000TL, 2.000TL ödül verilecektir. Sıralamadaki yerinizi Puan Merkezi sayfamızda “Liderlik Tablosu” bölümünden takip edebilirsiniz. 

Platformumuzda gerçekleştireceğiniz Spot Piyasa ve Dönüştür emirlerinizde ödediğiniz net 1 USDT komisyon tutarı karşılığında 100 puan kazanabilirsiniz. Ayrıca platformumuza davet edeceğiniz yeni kullanıcıların kayıt ve kimlik doğrulama adımlarını tamamlaması ile 20 referans için 100 puan kazanabilirsiniz. Yarışma ve etkinliklerin katılım şart ve koşulları değişkenlik gösterebilir, bu nedenle lütfen Puan Merkezi katılım şart ve koşullarına göz atınız.

 

Bu yarışma kapsamında biriktirilen puanları kullanıcılarımız Puan Merkezinde duyurulacak gelecek yarışmalarda kullanabileceklerdir.Bu yarışa katılmak oldukça basit! Puan Merkezi sayfamızdan “Puan Kazanmaya Başla” butonunu tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz. EgeMoney Puan Merkezi hakkında daha detaylı bilgi için “Puan Merkezi Nedir?” içeriğimizi ziyaret ediniz. Unutmayın Puan yarışması 25 Aralık 18:00’da sona erecektir.

 

ŞARTLAR & KOŞULLAR;

11/12/2023 ve 25/12/2023 tarihleri arasında EgeMoney kullanıcısına özgü Yılbaşı Puan Kampanyası kapsamında ilk 5 kişiye sırasıyla;
10.000TL, 8.000TL, 7.000TL, 3.000TL, 2.000TL ödül verilecektir.

 

  • Kampanya 11.12.2023 ve 25.12.2023 tarihleri arasında sayılan kampanya koşullarına uygun şekilde işlem yapan kullanıcıları kapsamaktadır.
  • Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz.
  • Kampanyadan yararlanacak her kullanıcının, KYC adımlarını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Kampanya şartları kapsamında getirilen referans başına puan tanımlanabilmesi için ilgili hesabın getirdiği referansların KYC(Müşterini Tanı) adımlarını tamamlamış olması gerekmektedir.
  • Kampanya katılımcılarının platform üzerinde kayıt işlemi gerçekleştirirken sisteme tanımladığı bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıya aittir. Katılımcılar verdiği yanlış bilgilerden EgeMoney Investment Yazılım A.Ş’yi sorumlu tutamaz.
  • Katılımcılar 18 yaşından küçük olamazlar. 18 yaşından küçük ve başkasına ait hesap ile kampanyaya katılım gösterdiği tespit edilen hesaplar etkinlik sonuçlarına dahil edilmezler.
  • Kampanya’ya katılmak için ilgili kampanya sayfasında “Puan Kazanmaya Başla” butonuna tıklanması gerekmektedir. Aksi takdirde kullanıcı kampanyaya katılmış sayılmaz.
  • Kampanyaya kayıt esnasında ortaya çıkabilecek teknik aksaklıklardan EgeMoney Investment Yazılım A.Ş sorumlu değildir.
  • EgeMoney Investment Yazılım A.Ş katılım koşullarında değişiklik yapma ve etkinlikleri sonlandırma hakkına sahiptir. Kullanıcı işbu değişiklikleri takip etmek zorundadır. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez. 
  • Kampanyalara katılım gösteren tüm kullanıcılar bu genel kuralları kabul ettiğini beyan ederler. Etkinliklere katılım esnasında gerçekleştirilecek tüm denetimler EgeMoney Investment Yazılım A.Ş tarafından gerçekleştirilir.
  • Kampanya kurallarına aykırı davranan; hile ve çeşitli yollar ile etkinlik sonuçlarını değiştirmeye çalışan, bilgisayar teknoloji kullanarak sisteme müdahale etmeye çalışan, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı ile Mücadele Politikası (AML) kapsamında politikaya aykırı işlemler gerçekleştirmeye çalışan, haksız yollardan kazanç elde etmeye yönelik işlemler gerçekleştiren tüm kullanıcıların etkinliklere katılımı iptal edilebilir, hukuki işlem başlatılabilir. EgeMoney Investment Yazılım A.Ş tüm bu haklarını saklı tutar.
  • Risk Uyarısı: Dijital varlık piyasasında fiyat dalgalanmaları mevcuttur ve kullanıcılar risk değerlendirmelerini kendisi gerçekleştirmelidir. Bu duyuru ve yer alan bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  • Kampanyadan dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir vergi yükümlülüğü etkinlik kazananlarının yükümlülüğündedir.
  • EgeMoney Investment Yazılım A.Ş mücbir sebeplerden dolayı ortaya çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.
  • Kampanya hakkında soru, şikayet ve öneriler için iletişim adresi [email protected] veya 0850 241 6777 no’lu çağrı merkezi hattıdır.
  • Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta EgeMoney Investment Yazılım A.Ş.’nin tüm kayıtları esas alınacaktır.
  • İşbu kampanyaya katılan herkes yukarıda sayılan kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.
İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.