Skip to main content

EgeMoney Puan Merkezi Nedir
EgeMoney Puan Merkezi, belirlenen kurallar doğrultusunda kazanılan puanların aktif yarışmalarda kullanılması için oluşturulmuş bir mekanizmadır. Kazandığınız puanlar size bir çok yarışmaya katılma fırsatı sunacaktır. Ödül Merkezi sayfamızdan puanlarınıza, aktif yarışmalara, liderlik tablolarına ulaşabilirsiniz.

Nasıl Puan Kazanırım?

Puan Merkezinde, puan kazanma kuralları değişkenlik gösterebilir, puanlar yaptığınız işlemler ve referanslarınız tabanında hesaplanmaktadır.

Getirdiğiniz 20 referansın KYC tamamlaması ardından 100 puan kazanırsınız.

Platformumuzda gerçekleştireceğiniz Spot Piyasa ve Dönüştür emirlerinizde ödediğiniz net 1 USDT komisyon tutarı karşılığında 100 puan kazanabilirsiniz.

Puan sistemine katılmak oldukça basit. Öncelikle EgeMoney hesabınıza giriş yapıp, puan merkezi sayfasına giriniz.

Puan merkezi anlatım 1

Puan Merkezi sayfamızdan “Puan Kazanmaya Başla” butonunu tıklayarak puan kazanmaya başlayabilirsiniz.Puan merkezi anlatım 2

Puanların Kullanım Alanı

Puan Merkezinde sizleri birçok farklı yarışma bekliyor. Kazandığınız puanları katılmak istediğiniz yarışma için ilgili yarışma formülüne göre  Kupona dönüştürüp çeşitli yarışmalara katılmaya hak kazanabilirsiniz. Yarışmalar başladığında yarışmaya özel kupon formülleri  Puan Merkezi sayfamızda ve sosyal medya hesaplarımızda eş zamanlı  olarak duyurulacaktır. 


Puan Merkezi sayfasında kazandığınız ve kullanılan puanları rahatlıkla görebilirsiniz.

Puan merkezi anlatım 3

Aynı zamanda aşağıdaki bölümden tüm işlemlerinizde ne kadar puan kazandığınızı ve puan harcamalarınızı görebilirsiniz.

Puan merkezi anlatım 4

Puan Merkezi Kuponu Nedir?

Biriktirdiğiniz puanları katılmak istediğiniz yarışmaya özel kupona çevirmeniz gerekmektedir. Topladığınız puan ne kadar fazla ise kuponlarınız o kadar fazla olacaktır. Kullanılan kuponların sayısal değeri her yarışmada farklılık göstermektedir.

 

 

Puan Merkezindeki Yarışmalara Nasıl Katılım Sağlanır?

Puan Merkezinde oluşturulacak her yarışmanın farklı katılım koşulları bulunmaktadır. Bu sebeple sayfadaki “Aktif Yarışmalar” bölümünde katılmak istediğiniz yarışmayı seçerek katılım koşullarını yerine getirmeniz gerekmektedir.Aynı zamanda sosyal medya hesaplarımız ve Puan Merkezi sayfamızda yarışmalarla ilgili tüm detaylar eş zamanlı olarak paylaşılacaktır.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.