Skip to main content

EgeMoney Referans Bonusu Nasıl Alınır

EgeMoney’e arkadaşlarınızı davet ederek referans bonusu ve çeşitli avantajlara sahip olabilirsiniz. Bu yazıda, referans sistemini ve nasıl bonus kazanacağınızı açıklayacağız.

Referans programı nedir?

EgeMoney Referans Programı, basitçe arkadaşlarınıza referans vererek kazanç sağlamanıza olanak tanır. Bir arkadaşınızı EgeMoney üyesi yapmak için davet ettiyseniz ve davetiniz kampanya dahilinde kabul edilirse, arkadaşınız Müşterini Tanı (KYC) adımlarını tamamladığında cüzdanınıza 24 saat sonra 20 TL tutarında bir hediye yatırılır. Referanssız Kayıt Bonusu ve Referanslı Kayıt Bonusu programları, yeni politikalarımız ile değişiklik gösterebilir. Referansçı komisyon oranları her kullanıcı seviyesi için en az %30 olacaktır. Referans olarak kaydettiğiniz kişilerin KYC belge doğrulaması yapıldıktan sonra ödülleriniz hesabınıza bir gün içinde aktarılır. Siz de zorunlu KYC adımlarını tamamladıysanız, ödüllerinizi çekebilir veya diğer işlemler için kullanabilirsiniz.

Referans bonusunu nasıl alırım?

Öncelikle bir arkadaşınıza referans olmak için şu adımları takip ediniz:

İlk olarak platforma kaydolduktan sonra KYC adımlarınızı tamamlayınız.

İkinci olarak, arkadaşlarınızla referans linkini veya kodunu paylaşarak referansınızla kaydolmaya davet ediniz. Referans olmak istediğiniz arkadaşınız ile referans linkini paylaşmak için, profil menünüzde yer alan başlığa tıklayınız.

Referans bonusunu nasıl alırım

Referans kodunuzu paylaşmak için girdiğiniz sayfada bu program sayesinde kazandığınız miktarı, referans olduğunuz arkadaşlarınızın listesini, referans sıralı listenizi ve komisyon listenizi görebilirsiniz.

Başlığa tıklayınca açılan sayfadaki kodları kopyalayıp arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Burada hem kod hem de link görürsünüz. Dilediğiniz adresi paylaşabilirsiniz.Referans bonusunu nasıl alırım 2Gönderdiğiniz kişiler platforma kayıt olmalı ve zorunlu KYC adımların tamamlamalıdır. Kayıt aşamasında referans kodu kısmına sizin verdiğiniz adres girilmelidir.

Son olarak, KYC tamamladığında çeşitli bonuslar kazanabilirsiniz. Ayrıca, her işlem yaptığında, gerçek zamanlı olarak %35’e varan komisyonu paylaşabilirsiniz!

 

Referans olurken nelere dikkat etmeliyim?

EgeMoney Referans Programı kapsamında şunlara dikkat ediniz:

Bonusunuzu çekebilmek için, tüm gerekli olan tüm KYC adımlarınızın doğrulanmış olduğundan emin olunuz. Bu adımlar, aynı şekilde referans olduğu kişi tarafından da tamamlanmalıdır.

Referans Programı bazı zamanlarda şirket politikasına bağlı olarak sınırlı olabilir. Örneğin, yalnızca belirli bir kontenjan dahilinde arkadaşlarınıza referans olabilirsiniz ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Tıpkı Referans Programı gibi birçok kampanya için EgeMoney Blog sayfasını takip etmeyi unutmayın!

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.