Skip to main content

 

P2P market ilanlarını kabul edebilmek için öncelikle EgeMoney hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

EgeMoney P2P Market İlanları

Buradan sol üstte bulunan Klasik Marketler’e tıklayarak Geleneksel P2P Piyasası bölümünü seçmelisiniz.

EgeMoney P2P Market İlanları 2

İlanları filtrelemek için burada bulunan kripto para birimlerinin üzerine tıklayabilir, hepsini görüntülemek için ise ‘Tümünü Seç‘ butonuna tıklayabilirsiniz. Alt satırda ise almak istediğiniz para birimini aynı yöntem ile seçebilirsiniz.

Bu sayede aşağıda ki görselde çıkacak olan ilanlar sizin alacağınız kripto birimine göre filtrelenmiş olacaktır.

EgeMoney P2P Market İlanları 3

Daha sonra karşınıza çıkan bu panelde tüm ilanları göreceksiniz. İstediğiniz ilanı bulduğunuzda mavi renk ile işaretlenmiş olan “Kabul Et” butonuna tıklayıp, işlemlerinize devam edebilirsiniz.

EgeMoney P2P Market İlanları 4

İlanlar tablosunda, ilk sütunda reklamverenin adını göreceksiniz. Reklamverenin adına tıkladığımızda o kullanıcının bilgilerinin yer aldığı kişisel mağaza sayfasına aktarılacağız. Bu sayede kullanıcı hakkında bilgi edinmiş olacağız.

EgeMoney P2P Market İlanları 5

Bu sütundaki avatar yeşil ise kullanıcı çevrimiçidir. Bu avatarın yanındaki sayı, kullanıcının geçmişini gösterir ve her kullanıcının işlem seviyesini belirtir. İşlem hacmi borsalarda güvenilir olup olmadığına bağlıdır.

EgeMoney P2P Market İlanları 6

Bu sütun ödediğiniz para birimi ve alacağınız para birimini belirtir; ayrıca, ödemenin manuel mi yoksa otomatik mi olacağını gösterir.

EgeMoney P2P Market İlanları 7

Bu sütun, ilanı yapılan fiyat ile piyasa fiyatı arasındaki farkı tanımlar. İlan veren satılık para birimini piyasa fiyatının altında belirlemişse, reyting yüzdesi 0 ile 1 arasında olacaktır. Kullanıcı bunu piyasa fiyatının üzerinde satılık olarak tanımlamışsa, 1’in üzerinde olacaktır. Kelimenin yanındaki küçük siyah oka tıklayarak ilanları en iyi orana göre sıralayabilirsiniz.

EgeMoney P2P Market İlanları 8

Sonraki sütunda, ilan veren değiş tokuş edebileceğiniz aralığı belirtir. Aralık belirlenmemişse, sınır yoktur. Ancak örneğin 1 ile 4 Tether arasında işlem yapabileceğiniz yazıyorsa, sadece bu miktarı değiştirmek mümkündür.

EgeMoney P2P Market İlanları 9

Bu sütunda, ilan verenin ilanla ilgili bir açıklama bırakıp bırakmadığı görülecektir.

EgeMoney P2P Market İlanları 10

Kabul Et” seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan bu panelde ilanın Fiyatı(satıcının belirlediği rakam) , Ödeme Zaman Sınırı(satıcının işlem için belirlediği süre) , Ödeme Türü gibi bilgiler mevcuttur.

Burada alacağınız tutarı belirlemeniz gerekmektedir. İlanın içeriğine göre bir kısmını ya da tamamını ödeyebilirsiniz. Buradaki bilgileri kendi isteğinize ve bütçenize göre doldurarak “Kabul Et” butonuna basabilirsiniz.

EgeMoney P2P Market İlanları 11

EgeMoney P2p Market İlanları İçin Destek Hizmeti

Bu Teklifi Kabul Et butonuna bastıktan sonra karşınıza bir panel çıkacaktır. Burada EgeMoney kişiler arası chat sisteminden yararlanarak satıcı ile doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Bu sistemi kullanmadan önce Şartlar ve Koşullar bölümünü okumanızı önemle rica ederiz.

Tüm bilgiler girildikten sonra ise Gönderiyi Onaylayın seçeneğine tıklayarak işleminizi gerçekleştirmiş olacaksınız.

Daha fazla bilgi  için; blog.egemoney.com

İletişim için; [email protected]

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.