Skip to main content

BTC Doğum Gününe Özel Bil ve Kazan Kampanyası

Merhaba Değerli EgeMoney Kullanıcıları,

Yeni yılın coşkusunu ve Bitcoin’in (BTC) doğum gününü hep birlikte kutlamak için, EgeMoney olarak sizlere heyecan verici bir kampanya sunuyoruz. “Bil ve Kazan” etkinliğimiz, Bitcoin’in doğum gününe özel olarak yeni ve daha avantajlı bir opsiyonun açılışı ile karşınızda! Bu özel seçenekle, yalnızca puanlarınızı kullanarak yarışmadaki ödüllerinizi 5000$’a kadar artırabilirsiniz.

Bu kampanya, Bitcoin’in doğum gününü ve yılbaşı heyecanını, siz değerli kullanıcılarımızla birlikte kutlamak için benzersiz bir fırsat sunuyor. EgeMoney’de gerçekleştirdiğiniz her işlem size puan kazandırıyor. Bu puanlarla katılacağınız bu özel etkinlikte, büyük ödüller kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Bitcoin doğum gününe özel taban ödüllerimiz 1-4000TL, 2-2000TL, 3-1000TL’dir.

Etkinlik Detayı;

  • 27-31 Aralık arasında Bitcoin’in 3 Ocak saat 17:00’daki usdt değerinin tahminlerini girmeniz gerekmektedir.
  • 31 Aralık Pazar günü saat 18:00’da tahmin girişleri kapanacaktır.
  • 3 Ocak 2024 saat 18:00’da kazananlar belirlenecek ve ödemeleri yapılacaktır.

Puan Merkezi ve Kampanya Katılımı:

EgeMoney Puan Merkezi, kullanıcılarımızın yaptıkları işlemler sonucunda kazandıkları puanları görebilecekleri ve yönetebilecekleri bir platformdur. Buradan, puanlarınızı takip edebilir ve çeşitli etkinliklerde kullanmak üzere kuponlara dönüştürebilirsiniz. Puan Merkezinin nasıl çalıştığını öğrenmek ve puanlarınızı nasıl en verimli şekilde kullanabileceğinizi keşfetmek için Puan Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinin.

Etkinlikteki ödüllerinizi artırmak için ise, puanlarınızı kullanarak “Bil ve Kazan” etkinliğine özel kuponlar alabilirsiniz. Bu kuponlar, yarışmadaki ödüllerinizi 5000$’a kadar artırma şansı sunuyor. Bil ve Kazan Premium  yarışmasına nasıl katılacağınıza dair detaylara EgeMoney Bil ve Kazan Premium Nedir? linkinden ulaşabilirsiniz.

Bol Şanslar Dileriz!

EgeMoney Ekibi

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.