Skip to main content

Platform üzerinde yapılan işlemlerde belirli şartlar ve koşullar bulunur. Bu kuralları takip etmediğiniz durumlarda işlemleriniz hesabınıza yansımayabilir. EgeMoney üzerinde yatırma işlemi belirli kurallara dayanır. Bu yazıda, hesabınıza yatırdığınız Türk lirasının ulaşmaması durumunda neler yapabileceğinizi açıklayacağız.

Hesabıma nasıl Türk lirası yatırırım?

Hesabınıza TL yatırmak için:

  • Öncelikle web sitesine giriş yapınız. Yatırma işlemleri için zorunlu KYC adımlarını tamamlamalı ve banka hesabınızı da doğrulamalısınız.
  • İkinci olarak, sağ üst menüde yer alan “Cüzdan” başlığındaki “Ana Hesap”’a tıklayınız.Btc al

 

  • “Yatır” başlığındaki 3 opsiyondan “TRY Yatır” seçeneğini seçiniz.Btc al
  • Karşınıza çıkan Iban numarasına dilediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Yalnızca kendi adınıza olan banka hesabınızdan gönderim yapınız.
  • 1 saat içerisinde gönderdiğiniz tutar cüzdanınıza yansır.

 

Yatırdığım miktar neden hesabıma yansımadı?

EgeMoney’de yatırma işlemi yaparken belirtilen kurallara uyulmadığı taktirde işlem gerçekleşemez. Gerçekleşmeyen işlemler sonucunda, yatırdığınız tutar banka hesabına olduğu gibi iade edilir. Kurallar şu şekildedir:

  1. Lütfen ekranda size belirtilen Iban numarasına para gönderiniz.
  2. Lütfen sadece hesabınızdan para gönderiniz. Üçüncü taraf ödemesi mümkün değildir. Kendinize ait olmayan bir banka hesabından gönderim yaptığınız taktirde yatırma talebiniz gerçekleşmez.
  3. Paranız en geç 1 saat içerisinde hesabınıza otomatik olarak geçecektir.
  4. Lütfen Para Yatırma işleminizin üzerinden en az 1 saat geçmeden sohbete başlamayınız veya sorunlar için destek ile iletişime geçmeyiniz.
  5. Ege Money Türk Lirası itibari para yatırma işleminizi sizin adınıza bir Türk banka hesabından kabul etmektedir.

 

Yatırma işlemimin hesabıma yansımaması durumunda ne yapabilirim?

Platform üzerinde yaşadığınız herhangi bir sorun için tüm destek kanallarımızdan yardım alabilirsiniz. Genel anlamda yukarıdaki kurallara uyduğunuzu düşünüyorsanız, bu kanallarla iletişime geçiniz.  Destek kanallarımız:

Web sitemizde yer alan “Bizimle iletişime geçin” bölümünden destek alabilirsiniz. Canlı yardım ve çağrı merkezi, Pazartesi-Cuma günleri 9:00-18:00 saatleri içerisinde çalışır. Bu saatler içerisinde bir sorun yaşadıysanız birebir ve hızlı dönüş alabilirsiniz. Fakat mesai saatleri dışında yaşadığınız sorunlar için lütfen e-posta yoluyla iletişime geçiniz. Ayrıca gönderdiğiniz e-postada işlem ve transfer bilgilerinizin açıkça yer almasına özen gösteriniz. Buna ek olarak destek ekibimiz,  e-postalarınızı en geç 1  işgünü içerisinde yanıtlar. Son olarak, Sıkça Sorulan Sorular sayfamızdan da problem yaşadığınız yatırma/çekme işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Görüş ve önerileriniz için bizimle iletişime geçmeyi ve sosyal medya kanallarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın.

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.