Skip to main content

EgeMoney Bil ve Kazan Nedir

EgeMoney Bil ve Kazan, EgeMoney platformunda yapabileceğiniz tahminler sonrasında kazanç elde edeceğiniz bir ödüllendirme sistemidir. Yarışmaya katılım tamamen ücretsizdir.

EgeMoney Bil ve Kazan yarışmalarına nasıl katılırım?

EgeMoney Bil ve Kazan yarışmalarına katılmak için, öncelikle EgeMoney web sitesine kullanıcı girişi yapınız. Ardından, yukarıda yer alan menüde “Bil ve Kazan” başlığına tıklayınız.

EgeMoney Bil ve KazanKarşınıza, güncel olarak mevcut yarışma ile ilgili bir sayfa çıkar.

egemoney bil ve kazan Yarışmaya katılmak için “Katılmaya Hak Kazan” butonuna tıklayınız.

Karşınıza çıkacak ekranda gereken şartları sağlamalısınız. Şartlar her hafta değişebilir. Şartların güncel olarak sağlandığından emin olunuz.

egemoney bil ve kazan

 

Bu görevlerden zorunlu olanları tamamlayarak kupon kodunuzu alabilirsiniz. Verilen kodu, kupon kodu boşluğuna girmelisiniz.

egemoney bil ve kazanKodu girdikten sonra, kutunun yanındaki mavi “yenile” simgesine tıklayınız.

üstteki boşluğa tahmininizi doğru ve eksiksiz bir şekilde yazmanız gereklidir. Örneğin, verilen tarihte Bitcoin’in 20 bin USDT olacağını tahmin ediyorsanız, görseldeki boşluğa 20000.0000 yazmalısınız. Noktadan önceki beş boşluk tam sayıları, sonrasındaki 4 boşluk ise ondalık değerleri temsil eder.

egemoney bil ve kazanTahmininizi girmenizin ardından en alttaki “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklayınız. Karşınıza bir onay ekranı çıkar. Tercihlerinizi yandaki kutucuklara işaretledikten sonra “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklayınız.

egemoney bil ve kazan

En son karşınıza çıkan ekranda rıza metnini işaretledikten sonra “Kaydet ve Gönder” butonuna tıklayınız.

 

Bu işlemin ardından, eğer tüm koşulları eksiksiz karşılıyorsanız tahmininiz yarışmaya gönderilir.

EgeMoney Bil ve Kazan ödülleri

EgeMoney Bil ve Kazan Yarışması ödülleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilir ya da farklı şekillerde dağılıma sahip olabilir. Güncel olarak ödüller şu şekildedir:

1)2000₺

2)1000₺

3)500₺

EgeMoney Bil ve Kazan ne zaman düzenlenir?

EgeMoney Bil ve Kazan yarışmaları her hafta düzenlenir. Güncel olarak hangi yarışmanın mevcut olduğunu, Bil ve Kazan sayfasından görebilirsiniz. Her hafta, belirlenen son teslim tarihinden önce tahmininizi göndermelisiniz. Son teslim tarihinden önce yarışmaya sınırsız olarak katılabilirsiniz, ancak yalnızca son fiyat tahmininiz cevap olarak kabul edilir.

Yarışma sonu fiyatını belirlemek için Binance verilerine dayalı saatlik grafikte saat 18:00’da açılan mumun açılış fiyatı kullanılmaktadır.

Aynı şekilde web sitemizde daha önceki turları ve kazananları da görüntüleyebilirsiniz.

bil ve kazanYarışmaya katılırken nelere dikkat etmeliyim?

Şartlar ve koşullar, aşağıdaki gibidir:

  • Lütfen herhangi bir fiyat tahmini göndermeden önce katılım şartlarını dikkatli bir şekilde okuyunuz.
  • Katılımcılar en az 18 yaşında olmalıdır. Yarışmaya başka bir firma adına giriyorsanız gerekli yetkiye sahip olmalısınız.
  • Son teslim tarihinden sonra herhangi bir fiyat tahmini gönderemezsiniz. Böyle bir durumda lütfen bir sonraki yarışmayı bekleyiniz.
  • Nihai Bitcoin fiyatına en yakın fiyat tahminlerine sahip katılımcılardan üçü kazanmaktadır. İki veya daha fazla katılımcı aynı fiyatı verirse, fiyat tahminini daha erken giren kişi kazanır.
  • Sonuçlar katılımcılara e-posta yoluyla iletilir.
  • Hesabınız herhangi bir nedenle feshedilirse, EgeMoney sizi yarışmadan çıkarma hakkına sahiptir ve bir sonraki katılımcı ödüllendirilecektir.
  • EgeMoney web sitesi, önceden haber vermeksizin koşulları değiştirme, yarışmaları iptal etme veya son teslim tarihini uzatma hakkına sahiptir.
  • Sitede yer alan farklı dillerdeki tutarsızlıklar ve çelişkiler olması durumunda ana dil seçimi Türkçedir.
  • Kullanıcı analizlerinin Bitcoin fiyatı ile hesaplanıp karşılaştırılması ve kazananların açıklanması için referans olarak kullanılan değerler Binance web sitesinden alınmaktadır.
  • Güncel BTC verileri Binance Global ile aynı anda hareket eder.
  • Kod almak için belirlenen görevler ödeme yapılıncaya kadar sağlanmak durumundadır. Aksi halde EgeMoney yarışmadan diskalifiye etme hakkına sahiptir.

Daha fazla bilgi için blog sayfamızda seçenekler bulabilirsiniz.

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.