Skip to main content

EgeMoney 3. Yılına Özel Bil ve Kazan KampanyasıEgeMoney bugün 3. Yılını kutluyor! Bu kutlamaya özel Bil ve Kazan kampanyamızı siz kullanıcılarımıza sunmaktayız.

Ayrıca bu kampanyanın yanında, kuruluşun 3. Yılına özel 20-23 Mart tarihinde komisyon %0’a indirilecektir. Bunun yanı sıra, yeni üye olan kullanıcıların hesaplarına Hoş geldin bonusu olarak 30 TL yatırılacak ve getirdiği her kullanıcı başına(KYC tamamlayan) 30 TL Referans bonusu verilecektir.

Referans programı hakkında detaylı bilgi için, Buraya Tıklayınız.

EgeMoney 3 yaşında

6 Mart 2020 tarihinde İzmir’de kurulan EgeMoney, 3. Yıl kutlamalarına kullanıcılarını da dahil ediyor! Bu kutlamaya özel olarak Bil ve Kazan kampanyasında ödüller 1500 TL’ye sabitleniyor. 20.03.2023-23.03.2023 tarihlerinde geçerli olan Bil ve Kazan yarışmasının bu kampanyaya özel ödülleri şu şekildedir;

1-1500 TL

2-1500 TL

3-1500 TL

4-1500 TL

5-1500 TL

6-1500 TL

Bil ve Kazan Hakkında

EgeMoney’de BTC tahmini yaparak ödül kazanabileceğiniz bir yarışmadır. Bil ve Kazan yarışmalarında doğru sonuca en yakın tahmini yapan 3 kişi (bu kampanyaya özel 6 kişi) ödüllendirilir. Yarışmaya katılım tamamen ücretsizdir. Her hafta, belirlenen son teslim tarihinden önce tahmininizi göndermelisiniz.

Yarışmaya nasıl katılırım?

Öncelikle katılım için üye olmalı ve giriş yapmalısınız. İkinci olarak, en üst menüdeki “Bil ve Kazan” başlığına tıklayınız.

Yarışmaya katılmak için KYC doğrulamanıza gerek yoktur. Telefon numaranız ile kayıt olup Mail adresinizi doğrulayarak şartları sağladıktan sonra tahminde bulunabilirsiniz. Ödülü kazandıktan sonra hesabınızdan çekebilmek için KYC doğrulaması yapmalısınız.

KYC doğrulaması hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayınız.

EgeMoney Bil ve Kazan

Burada karşınıza çıkan sayfada “Katılmaya Hak Kazan” butonuna tıklayınız.

egemoney bil ve kazan

Karşınıza çıkan görevleri tamamlamalısınız. Buradaki şartlara ek olarak, Telegram üzerinden EgeMoney kanalına katılmalısınız, Telegram hesabınız yok ise ‘continue’ butonuna tıklayarak diğer görevlere geçiniz. Bu görevler ve şartlar her kampanyaya özel değişkenlik gösterebilir.

Bu görevleri tamamlayarak kupon kodunuzu alabilirsiniz. Verilen kodu, kupon kodu boşluğuna girmelisiniz.

egemoney bil ve kazan

Kodu girdikten sonra, kutunun yanındaki mavi “yenile” simgesine tıklayınız.

Üstteki boşluğa tahmininizi yazınız. Ardından en alttaki “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklayınız. Karşınıza bir onay ekranı çıkar. Tercihlerinizi yandaki kutucuklara işaretledikten sonra “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklayınız.

egemoney bil ve kazan

Son olarak karşınıza çıkan ekranda rıza metnini işaretledikten sonra “Kaydet ve Gönder” butonuna tıklayınız.

Tahmin işleminiz tamamlanmıştır. Yarışma sonuçları kazanan katılımcılara e-posta ile iletilir. Ayrıca, web sitemizde daha önceki turları ve kazananları da görüntüleyebilirsiniz.

Lütfen şu kurallara dikkat ediniz;

  • Katılımcılar en az 18 yaşında olmalıdır.
  • Son teslim tarihinden sonra herhangi bir fiyat tahmini gönderemezsiniz.
  • Nihai Bitcoin fiyatına en yakın fiyat tahminlerine sahip katılımcılardan üçü kazanmaktadır(kampanyaya özel 6 kişi kazanacaktır). İki veya daha fazla katılımcı aynı fiyatı verir ise fiyat tahminini daha erken giren kişi kazanır.
İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.