Skip to main content

EgeMoney, kullanıcılarına güvenli yollarla çeşitli kripto koinleri alma fırsatı sunar. Bu yazıda, EgeMoney’de mevcut olan koinleri ve bunları nasıl satın alacağınızı açıklayacağız.

Web sitesinde hangi koinler mevcuttur?

Platformda, aşağıdaki tüm kripto paralar mevcuttur:

  • BTC (Bitcoin)
  • ETH (Ethereum)
  • USDT (Tether)
  • BNB
  • DOGE (Doge Coin)
  • SHIB (Shiba (Kilo))
  • XRP
  • LTC (Lite Coin)
  • BCH (Bitcoin Cash)
  • TRON (Tron-TRX)
  • XLM (Stellar)
  • BUSD (Binance USD)
  • SOL (Solana)

Bu kripto para birimlerini çekme/yatırma ya da alım/satım için kullanabilirsiniz. Alım satım işlemlerinde kullanacağınız çiftin mevcut değerini yönlendirildiğiniz sayfada görebilirsiniz.

Nasıl kripto satın alırım?

İlk olarak web sitesine giriş yapınız. Bunun yanı sıra, KYC adımlarınızı tamamladığınızdan emin olmalısınız. Zorunlu doğrulamaları tamamlamayan kullanıcılar kripto satın alma işlemini gerçekleştiremez.

En üstte yer alan “Piyasa” başlığından “Spot Piyasa” seçeneğine tıklayınız.

EgeMoney'de Nasıl Kripto Satın Alırım

Burada, karşınıza mevcut kripto paralarla alakalı bir sayfa çıkar. Trend olan kriptolar, en çok değer kazanan/kaybedenleri ve yeni eklenenleri görebilirsiniz.

EgeMoney'de Nasıl Kripto Satın Alırım 2Sayfanın altında, EgeMoney’de mevcut olan kripto çiftlerini görürsünüz. Satın almak istediğiniz kriptonun sağında yer alan “Al/Sat” butonuna tıklayınız.

EgeMoney'de Nasıl Kripto Satın Alırım 3

Yönlendirildiğiniz sayfada seçtiğiniz çifte özel analizler yer alır. Sayfanın altında, kriptoyu satın alacağınız bölüme gelirsiniz. Burada 4 çeşit emir verebilirsiniz:

  1. Limit: Limit emrinde bir fiyat belirlersiniz ve işlem yalnızca o fiyata ulaştığında gerçekleşir.
  2. Market: Market (piyasa) emri fiyat olmadan, yalnızca miktar belirtilerek girilen emirlerdir.
  3. Stop Limit: Stop limit emrinde, limit emrinin aksine “Stop” miktarı girersiniz ve bu miktara düşüldüğünde istediğiniz işlem kendiliğinden gerçekleşir.
  4. OCO: OCO emirlerinde Stop Limit ve Limit emri birleştirilmiştir. Birinin varlığı diğerini iptal eder.

Dört limitten istediğinizi seçebilirsiniz. Seçiminizin ardından emir tutarlarınızı giriniz.

Girdiğiniz tutarın altında cüzdanınızda ne kadar bakiye olduğunu görebilirsiniz.

Tüm boşlukları doldurduktan sonra, en altta yer alan “Al koin” butonuna tıklayınız.

EgeMoney Dönüştür ile kripto satın alma

Kripto satın almak için diğer yollardan biri de EgeMoney Dönüştür özelliğidir. Bu özellik sayesinde mevcut varlıklarınız arasında dönüştürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İşlemler yalnızca EgeMoney Cüzdanım ile sınırlı değildir, harici cüzdanınızı da kullanabilirsiniz. Dönüştürme işlemi ile kripto satın almak için:

Üst menüde “Klasik Marketler” Başlığından “Dönüştür” seçeneğine tıklayınız.

EgeMoney'de Nasıl Kripto Satın Alırım 4

Öncelikle dönüştürmeye hangi cüzdandan başlayacağınıza karar vermelisiniz. Eğer EgeMoney Cüzdanım ile dönüştürme yapacaksanız, ilk olarak dönüştürmek istediğiniz varlığınızı, sonra da kriptoyu seçiniz. Burada yalnızca TRY, USDT ve ETH/BTC pairi için imkan vardır.

EgeMoney'de Nasıl Kripto Satın Alırım 5

İkinci olarak dönüştüreceğiniz miktarı giriniz. Burada, minimum tutarı sağladığınıza dikkat etmelisiniz. Bu tutarı girmenizin ardından, altta satın alacağınız kriptoya denk gelen miktarı görebilirsiniz.

“Dönüştüre devam et” butonuna tıklamanızın ardından, onay sayfalarının olduğu bölüme geçersiniz. İlk sayfada tüm bilgilerinizi onaylamalısınız. İkinci sayfada onay statüsü karşınıza çıkar. Üçüncü sayfada ise işleminizi fatura formatında görürsünüz. Bu aşamadan sonra işleminiz tamamlanmış olur.

Özetle, EgeMoney’de kripto satın alma, FIAT transferi ya da dönüştürme gibi birçok finansal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazlası için bloğumuzu takip etmeyi unutmayın.

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.