Skip to main content

 

EgeMoney ITB Analizleri Yeni ÖzellikleriEgeMoney web sitesinde sık kullanılan analizlerden biri olan ITB Analiz sayfası, artık yeni özelliklerle kullanıcılarımıza sunulmaktadır.

ITB Analizleri nedir?

EgeMoney ITB Tahminleri, Ege Money kullanıcılarının, ITB Platformunda yer alan kripto koinlerin yönlü fiyat tahminlerini ve farklı türdeki analizler sunan bir analiz yöntemidir. Kullanıcılar web sitesine giriş yapmadan da bu analizlere erişebilirler.

ITB, yapay zekanın getirmiş olduğu teknolojik yenilikleri kullanarak kripto tahmin modelleri üreten bir platformdur. Platform içerisinde 50 TB’nin üzerinde kripto tahmin verisi vardır. Bunun yanı sıra, verilerin yenileri de geliştirilmeye devam etmektedir. ITB tamamen şeffaf bir platformdur.

 

ITB Analizlerine nasıl erişirim?

İlk olarak web sitesinin en üstünde yer alan menüden “Analiz” başlığından “ITB Analizleri” seçeneğine tıklayınız.

EgeMoney ITB analizleriKarşınıza çıkan sayfa analizlere genel bir bakış yapmanızı sağlar. Sağ üstten bulunduğunuz sekmeyi değiştirebilirsiniz. Her sekme farklı analizler sunar. Güncel olarak sekmeler şu şekildedir:

  • Hızlı Bakış
  • On-chain Veri
  • Tahmin
  • Sosyal Medya Ölçümleri

Solda bulunan koinlerden istediğinizi seçerek inceleyebilirsiniz.

 

EgeMoney ITB analizleri

Yeni ITB Analiz Özellikleri

EgeMoney ITB Tahminlerine gelen yeni güncellemeler sonucu, farklı sekmeler eklenmiştir: On-chain veri ve sosyal medya ölçümleri. Bu iki yeni sekmeye, sayfanın sağ üstünde yer alan seçeneklerden istediğinize tıklayarak ulaşabilirsiniz.

EgeMoney ITB analizleri

On-chain veri: Bu sayfada, büyük işlemlerin sayısını, ortalama işlem ücretlerini, günlük aktif adresleri ve adres yoğunluklarını görebilirsiniz.

Büyük işlem hacimleri günlük 100.000 dolardan fazla olan sayısını belirtir. Günlük aktif adresler, o gün içerisinde işlem yapan adreslerin sayısıdır. Adres yoğunlukları ise dolaşımdaki arzlarının yüzdesine göre gruplandırılan adresleri inceler.

EgeMoney ITB analizleri

EgeMoney ITB analizleri

itb analizleriTüm bu özellikleri sayfayı aşağıya kaydırarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca, yine solda yer alan koinleri seçerek istediğiniz koine ait analizleri görebilirsiniz.

Sosyal medya ölçümleri: Bu sekmede GitHub ve Arama Trendlerini görüntüleyebilirsiniz. Github grafiğindeki yeşil çizgiler projeye olan desteği belirtir. Lacivert çizgiler, kullanıcıların orijinalini etkilemeden projeye değişiklik yapmasına izin verir. Turuncu çizgiler ise açık sorunları belirtir.

ıtb analizleri

ıtb analizleriSon olarak Arama trendleri, seçilen görünüme bağlı olarak son 90 gün veya 1 yıl boyunca Google aramalarındaki trendlerdir. Google bu grafiği, söz konusu anahtar kelime için Google’da en çok arama yapılan günde maksimum 100 puanla göreli olarak gösterir.

 

EgeMoney web sitesinden ITB tahminleri dışında farklı analiz yöntemlerini de görüntüleyebilirsiniz. Daha fazlası için bloğumuzu takip etmeyi unutmayın.

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.