Skip to main content

Ahbap yardım adresleri egemoney

EgeMoney olarak merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep olan ve birçok şehrimizle Suriye’yi etkileyen deprem felaketinin üzüntüsü içerisindeyiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve kolaylık, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Zor günlerde vatandaşlara destek olmak için platformumuza eklenen AHBAP yardım adresleri, kripto gönderimi için hazırlanmıştır. Bu yazıda, EgeMoney üzerinden nasıl AHBAP’a yardım göndereceğinizi açıklayacağız.

 

AHBAP ve yardım adresleri hakkında

AHBAP, Türk sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan yardımlaşmaya dayalı bir sivil toplum kuruluşudur. Bunun yanı sıra, 2017 yılından beri aktif olarak çalışmakta olan AHBAP, yakın süreçte yaşanan bu felaket için de yardım toplama çalışmalarına devam etmektedir. 2023 itibariyle Türkiye’nin 68 şehrinde gönüllü ağı bulunur. Fakat, yardımlar 81 ile de ulaştırılır. Dayanışma, iş birliği, şiddetsiz iletişim, burs, tıbbi yardım, insani yardım, özel etkinlikler, kampanyalar, eğitim, sanat, bilim ve teknoloji alanlarında birçok çalışmalar ve yardımlar düzenlemektedirler.

EgeMoney web sitesinde AHBAP’a ait 2 adres bulunmaktadır: USDT ve BUSD. Bu yazıda, bu adreslere yardım göndermek için izlemeniz gereken yolları açıklayacağız.

Web sitemizin en üstünde yer alan menüden “AHBAP Yardım” başlığına geldiğinizde, iki adet kripto adresi görebilirsiniz. Alttaki başlıkta, bu adreslere nasıl yardım göndereceğiniz açıklanmıştır.

 

AHBAP Kripto adreslerine nasıl yardım gönderebilirim?

Öncelikle web sitemize giriş yapınız.

İkinci olarak sağ üstte yer alan “Cüzdan” başlığına geliniz. Burada, ilk satır olan “Ana Hesap” başlığına tıklayınız.

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?

Panelde, üst sağda bulunan “Çek” başlığına tıklayınız.

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?

Karşınıza çıkan menüde ilk satır olan “Kripto Çekme İşlemi” başlığına tıklayınız.

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?

Bu sayfada, karşınıza kripto çekmek için gerekli olan bilgileri girmeniz gereken boşluklar çıkar. AHBAP adres bilgilerini, sitede yer alan en üst menüde “AHBAP Yardım” başlığında görebilirsiniz. Bu adres bilgilerini boşluklara giriniz. Adreslerin sağındaki kopyala butonunu da kullanabilirsiniz.

AHBAP Kripto adreslerine nasıl yardım gönderebilirim 3

Çekmek istediğiniz kripto miktarını giriniz.

Eğer girdiğiniz bilgileri kaydetmek ve daha sonra kullanmak istiyorsanız, “Güvenilir” olarak kaydedebilirsiniz.

Tüm bilgileri eksiksiz doldurduğunuz zaman, kripto çekme işleminiz başlatılır. Lütfen ağın girilen ağ adresleri ile eşleştiğini kontrol etmeyi unutmayın. Yanlış adres girerseniz, fonlarınızı kaybedebilirsiniz.

Son olarak blockchain ağının transferinizi onaylamasını bekleyiniz.

 

Daha fazla bilgi için bloğumuzu takip etmeyi unutmayın.

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.