Skip to main content

Bil ve Kazan Premium Nedir

Merhaba değerli EgeMoney kullanıcıları,

Favori etkinliklerinizden biri olan Bil ve Kazan yeni ve çok avantajlı opsiyonu ile karşınızda! Bu seçenek ile puanlarınızı kullanarak etkinlikte verilen ödülleri puanlarınız karşılığı çevirdiğiniz kupon miktarına göre arttırabilirsiniz. Üstelik Bil ve kazan kuponları kullanarak ödülünüzü 5000 Dolar’a kadar yükseltebilirsiniz. Puan kazanma ve puan merkezi hakkındaki detaylar için lütfen ilgili makalemizi ziyaret ediniz.

EgeMoney Puan Merkezi Nedir?

Tahminini girerken artık önünde 2 seçenek var;

1- Standart Bil ve Kazan
Bu opsiyonu seçerseniz her zaman ki gibi gleam kurallarını yerine getirip, aldığınız kod sonucunda tahmin göndermeye hak kazanır ve yarışmadaki sıralamaya bağlı olarak belirlenen ödülleri alabilirsiniz. Bil ve Kazan yarışmamız hakkında tüm bilgilere ilgili içeriğimize göz atarak ulaşabilirsiniz.

EgeMoney Bil ve Kazan Nedir?

2- Bil ve Kazan kuponu ile katılma

Bu opsiyonda işler çok daha kazançlı hale geliyor. Kendinden emin ve kazanmaya odaklanmış bir katılımcı toplamda 5000USDT’ye kadar ödül kazanabilir!! Nasıl mı?
Düzenli olarak işlemlerini EgeMoney platformunda yapan kullanıcılarımız eğer puan merkezine katılmış ise her işleminden puan kazanmaktadır. Bu kazandığı puanı Bil ve Kazan kuponuna çevirerek Bil ve Kazan’da verilecek ödülleri kullandığı kupona göre katlayabilir üstelik tahmin girerken Gleam şartlarını yapmasına gerek kalmadan!!

100 Puan= 1 Kupon ve her kupon kullanımı yarışmada verilen ödülü %1 oranında arttırmakta.

Yani 10000 Puan kullanarak 100 kuponluk tahmin giren kullanıcı %100 ödül arttırımı sağlar.

Örneğin ödüller, 1. 2000TL  2. 1000TL  3. 500TL olsun.

Eğer 100 kupon yani %100’lük ödül artırımı kullanıp tahmin girer ve kazananlar arasında yerinizi alırsanız, 1. 4000TL, 2. 2000TL ve 3.1000TL kaznma fırsatı yakalarsınız.
Bu değerler ana ödül miktarına göre değişebilir ve kuponların ödüller üzerindeki arttırım yüzdeleri değişkenlik gösterebilir.

EgeMoney Bil ve Kazan etkinliğine katılımınızda önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyoruz. Katılımcılar olarak, etkinliğe ya kuponlu ya da kuponsuz olarak katılma seçeneğiniz bulunuyor. Ancak, bir kez katılım yönteminizi seçtikten sonra bu seçimi değiştiremeyeceğinizi hatırlatmak isteriz. Eğer kuponsuz katılımı seçerseniz, daha sonra tahmininizi iptal edip kuponlu katılıma geçiş yapamazsınız. Aynı şekilde, ücretli olarak katıldıysanız, bu seçimi iptal edip kuponsuz katılıma geçemezsiniz. Katılım şeklinizi dikkatlice seçmeniz ve bu seçime bağlı kalmak üzere plan yapmanız gerekmektedir.

Bil ve Kazan Premium’a Nasıl Katılabilirim?

Bil ve Kazan Premium etkinliğine katılmak, kullanıcı dostu arayüzümüz sayesinde gayet kolay.

İlk olarak EgeMoney hesabınıza giriş yaparak Puan Merkezi sayfamıza giriniz.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 1

Puan Merkezi sayfamızın alt bölümünde bulunan “Puanları Kullan” butonuna tıklayınız.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 2

Karşınıza çıkan “Bil ve Kazan Kuponu Al” ekranından kullanılabilir puanlarınız tutarınca almak istediğiniz miktarda kupon satın alabilirsiniz.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 3

“Aktif yarışmalar” bölümünde mevcut kuponlarınızın miktarını görüntüleyebilirsiniz. Kazandığınız veya satın aldığınız bu kuponlarla “Yarışmaya katıl” butonuna tıklayınız.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 4

Bil ve Kazan sayfasına yönlendirildikten sonra tahminizi giriniz ve”Kullanızı Ödül Kuponu Yöntemi” seçeneğini işaretleyiniz.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 5

Ardından “PnW Kupon Harcandı” bölümüne kuponlarınızı tanımlayınız.

Bil ve kazan premiuma nasıl katılırım 6

Tüm bu adımları tamamladıktan sonra “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklayınız.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.