Skip to main content

egemoney cüzdanıma nasıl erişirim

Harici cüzdan dışında platformumuzda kullanabileceğiniz diğer cüzdan tipi EgeMoney cüzdanımdır. Bu yazıda, EgeMoney cüzdanınıza nasıl erişebileceğinizi ve hangi bilgileri görüntüleyebileceğinizi açıklayacağız.

EgeMoney Cüzdanım ile Neler Yapabilirim?

Platform içerisinde alım ve satım gibi ticaretlerinizi yapacağınız cüzdan tipi EgeMoney Cüzdanımdır. EgeMoney Cüzdanım için şu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

  • FIAT Yatırma
  • Kripto Yatırma
  • Dijital Para Yatırma
  • Kripto Çekme
  • FIAT Çekme
  • Dijital Para Çekme
  • P2P Piyasası
  • Spot Piyasa
  • Transfer

Ayrıca EgeMoney cüzdanınız ile harici cüzdan arasında dönüştürme işlemi de yapabilirsiniz. Dönüştürme özelliği, sahip olduğunuz varlığı başka bir varlığa çevirmenize yarar.

 

EgeMoney Cüzdanıma nasıl erişim sağlayabilirim?

EgeMoney cüzdanınız için öncelikle platforma üye olmalısınız. Ardından, zorunlu KYC adımlarını doğrulamalısınız. Kısaca söylemek gerekirse, zorunlu adımları tamamlamayan kullanıcılar cüzdanlarına erişemez. Ege Money’de KYC işlemi yüksek teknolojiler ile otomatik bir şekilde tamamlanır. Her bölüme ait bilgilerin doğru girilmesi durumunda kısa bir süre (2 dakikadan az) içinde doğrulama tamamlanır.

İkinci olarak, sitenin en üst sağ menüsünde yer alan “Cüzdan” başlığından “Ana Hesap” seçeneğine tıklayınız.

EgeMoney Cüzdanıma nasıl erişim sağlayabilirim

Burada, karşınıza EgeMoney cüzdanınızla alakalı tüm bilgiler çıkar. Genel anlamda bakiyenizi ve varlıklarınızı ayrı ayrı görüntüleyebilirsiniz. Ana hesap bakiyesi, sahip olduğunuz tüm varlıkları belirtir. Spot bakiyesi ise spot piyasada kullanabileceğiniz varlıklarınızın miktarıdır. Bunun yanında fiat bakiyesi, sahip olduğunuz TRY gibi para birimlerinin miktarıdır.

EgeMoney Cüzdanıma nasıl erişim sağlayabilirim 2

Sayfayı aşağı kaydırdığınızda ise hangi koinden ne kadar sahip olduğunuzu görürsünüz. Buna bağlı olarak düşük bakiyeli koinleri gizleme özelliğini kullanabilirsiniz. Örneğin, sahip olduğunuz SOL miktarı çok azsa ya da hiç yoksa bu filtreyi kullandığınızda listede görmezsiniz.

 

Cüzdan sekmesinde başka neleri görüntüleyebilirim?

EgeMoney cüzdan menüsünde yukarıdakilerin dışında farklı özellikleri de görüntüleyebilirsiniz.

Cüzdan sekmesinde başka neleri görüntüleyebilirim

P2P: P2P cüzdanınıza dönüştürdüğünüz varlıkları gösterir. USD, TRY, EUR, BTC, ETH, USDT ve TRON varlıkları için mevcuttur.

Ödeme: Ödeme yöntemlerini ve kayıtlılık durumlarını gösterir.

EgeMoney Birikimleri: Esnek Birikim Planını kullanan kullanıcılar içindir.

İşlem Geçmişi: Yaptığınız işlemleri gösteren bir zaman çizelgesi formatıdır.

Cüzdan Hareketleri: Cüzdanınızda meydana gelen tüm işlemleri gösterir.

 

Daha fazla bilgil için EgeMoney Blog sayfasını takip etmeyi unutmayın!

İçerik Uzmanı at EgeMoney | EgeMoney

Merhaba! İçerik ekibimiz, çeşitli uzmanlık alanlarına sahip deneyimli yazarlardan oluşmaktadır. Bizi takip ederek en güncel bilgilere ulaşın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.