Skip to main content

egemoney dönüştür nedir nasıl kullanılır

EgeMoney Dönüştür Nasıl Kullanılır?

 

EgeMoney platformunda sahip olduğunuz varlıkları birbirine dönüştürebilir, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Bu yazıda, Dönüştür özelliği ile varlıklarınızı nasıl birbirine çevirebileceğinizi anlatacağız.

 

Öncelikle web sitesine giriş yaptıktan sonra, sol üstte yer alan menüde “Klasik Marketler” kısmından “Dönüştür” başlığına tıklayınız.

Kripto varlığımı nasıl dönüştürürüm?

 

Karşınıza, dönüştürme yapabileceğiniz varlıklardan oluşan listeleri de kapsayan bir panel çıkar. İki farklı cüzdanla dönüştürme yapabilirsiniz: EgeMoney cüzdanınız ve Harici Cüzdan.

Kripto varlığımı nasıl dönüştürürüm?

 

 

EgeMoney Cüzdanınız ile dönüştürme yapmak için

 

Bu işleme başlarken cüzdanlarınız ile ilgili seçimlerinizi doğru yaptığınızdan emin olunuz. EgeMoney cüzdanınızın içerisinde bir dönüşüm yapmak istiyorsanız, Nasıl Ödemek istersin ve Nasıl Almak istiyorsun kısımlarının ikisinde de EgeMoney Cüzdan seçeneklerini işaretlemelisiniz. Eğer EgeMoney cüzdanınızda yer alan bir varlığı harici cüzdanınıza dönüştürmek istiyorsanız, Ödenecek kısmı için EgeMoney; Alınacak kısmı için Harici Cüzdan şıklarını seçmelisiniz.

dönüstür

Bu panelde ilk olarak dönüştürmek istediğiniz varlığınızı, ardından neye dönüştürmek istediğinizi seçmelisiniz. Seçiminizi yaparken, hangi dönüşümden ne kadar elde edeceğinizi görebilirsiniz. Burada yalnızca TRY, USDT ve ETH/BTC pairi için imkan vardır. Yani SOL/XRP seçilmesi halinde dönüştürme yapamazsınız.

 

İkinci olarak dönüştürmek istediğiniz miktarı giriniz. Burada, minimum tutarı sağladığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer harici cüzdanınıza bir aktarma yapacaksanız, bir ödeme yöntemi ekleyebilir ya da daha önceden “Güvenilir” olarak eklediğiniz hesabınıza aktarım sağlayabilirsiniz.

 

Dönüştürmek istediğiniz tutarı girmenizin ardından, altta elde edeceğiniz varlığın tutarını görürsünüz.

dönüstür

“Dönüştüre devam et” butonuna tıklamanızın ardından, onay sayfalarının olduğu bölüme geçersiniz. Bekleme sayfasında, girmiş olduğunuz tüm bilgileri doğrulamanız gerekmektedir. Girdiğiniz bilgileri onaylamanızın ardından, dönüştürmenizin başarıyla tamamlandığına dair olan adımı görürsünüz. Bir sonraki adımda ise, yapmış olduğunuz dönüştürme işleminin makbuz formunda detaylarını inceleyebilirsiniz.

 

Harici Cüzdan ile Dönüştürme Yapmak için

 

Bu işlem için “Nasıl Ödemek İstersin” kısmını Harici Cüzdan olarak işaretlemelisiniz. Bu yöntemde, harici cüzdanınızdan TRY yatıramazsınız. TRY yatırma işlemi için Fiat ve Spot bölümünden işlem yapabilirsiniz. Harici cüzdan dönüştürmeleri, kullanıcıların alım ve satım yaparken para yüklemelerini sağlar.

İşlemi tamamlamak için ilk olarak dönüştürmek istediğiniz varlığınızı, ardından neye dönüştürmek istediğinizi seçmelisiniz. Seçiminizi yaparken, hangi dönüşümden ne kadar elde edeceğinizi görebilirsiniz.

Kripto varlığımı nasıl dönüştürürüm?İkinci olarak dönüştürmek istediğiniz miktarı giriniz. Burada, minimum tutarı sağladığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer harici cüzdanınıza bir aktarma yapacaksanız, bir ödeme yöntemi ekleyebilir ya da daha önceden “Güvenilir” olarak eklediğiniz hesabınıza aktarım sağlayabilirsiniz.

 

Dönüştürmek istediğiniz tutarı girmenizin ardından, altta elde edeceğiniz varlığın tutarını görürsünüz.

 

“Dönüştürmeye devam et” başlığına tıkladığınızda, karşınıza 3 aşamalı bir onay sayfası çıkar.

Kripto varlığımı nasıl dönüştürürüm?

Onay sayfalarında yatırdığınız miktar için bir geri sayım vardır, size verilen süre içerisinde eğer onaylamalarınızı sağlamazsanız dönüştürme işleminiz iptal edilir.

Egemoney hakkında tüm detaylı bilgiler için blog sayfamızı ziyaret ediniz.

 

 

 

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.