Skip to main content

EgeMoney Referans Programı Hakkında Her ŞeyEgeMoney referans programı sayesinde arkadaşınız EgeMoney’de işlem yaptığında %35’e varan komisyon kazanabilirsiniz. Bu yazımızda, EgeMoney referans programına dair her şeyi açıklayacağız.

EgeMoney Referans Programı nedir?

EgeMoney Referans Programı, özetlemek gerekirse arkadaşlarınıza referans olmanız sayesinde kazanç sağlamanızı sağlar. Bir arkadaşınızı referansla EgeMoney üyesi olmaya davet ettiyseniz ve kampanya dahilinde sisteme üye olan arkadaşınız Müşterini Tanı (KYC;) adımlarını doğruladıysa, cüzdanınıza o an belirlenen tutara göre hediye olarak yansır. Referans olduğunuz kişilerin KYC belge doğrulamasının sağlamasının ardından 1 gün içinde ödülünüz hesabınıza yansıtılır. Eğer siz de zorunlu KYC adımlarınızı ve banka hesabı doğrulama adımını tamamladıysanız, ödülünüzü çekebilir ya da başka işlemler için kullanabilirsiniz.

Ne zaman kullanabilirim?

EgeMoney referans programı, belirli dönemlerde mevcuttur ve her zaman aktif olmayabilir. Bu durumlar için mevcut Referans Programı sayfasını takip edebilirsiniz.

Referans Programı bazı zamanlarda şirket politikasına bağlı olarak sınırlı olabilir. Örneğin, yalnızca belirli bir kontenjan dahilinde arkadaşlarınıza referans olabilirsiniz ve kazanç sağlayabilirsiniz.

 

EgeMoney Referans Programı ile arkadaşımı nasıl davet edebilirim?

Referans olmak istediğiniz arkadaşınız ile referans linkini paylaşmak için, öncelikle web sitesinde sağ üstte yer alan profil resminizin üzerine geliniz.

EgeMoney Referans Programı ile arkadaşımı nasıl davet edebilirim? Burada açılan menüde yukarıdan 6. Başlık olan “Referans” kısmına tıklayınız. Karşınıza referans bilgilerinizin olduğu bir sayfa çıkar.

 

referansLink ya da numaralar halinde olan referans kimliklerinizden tercih ettiğinizi kopyalayınız ve arkadaşınızla paylaşınız. Bu adımdan sonra, üyeliğini gerçekleştirmek isteyen arkadaşınızın üye olurken “Referans Kodu” kısmına bu bilgileri girmesi gerekmektedir.

Referans olmanızın ardından, elde ettiğiniz hediyeleri kripto ya da FIAT olarak cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Örneğin, TL olarak bonus veya her türlü kripto kazancına sahip olabilirsiniz. Hem referans olan hem de referans olunan kullanıcı yönlendirme programını kullanabilir ve bazen bu konuda EgeMoney ile iş birliği yapanlar için çok iyi bir gelir kaynağı olabilir.

Bonusunuzu çekebilmek için, tüm gerekli olan tüm KYC adımlarınızın doğrulanmış olduğundan emin olmalısınız. Zorunlu KYC adımlarını öğrenmek için, ilgili yazımızı  inceleyebilirsiniz. Ayrıca, çekim yapmak istediğiniz banka hesabının doğrulamasını da inceleyebilirsiniz.

 

Referans Panosunda Neleri Görebilirim?

Referans kodunuzu paylaşmak için girdiğiniz sayfada bu program sayesinde kazandığınız miktarı, referans olduğunuz arkadaşlarınızın listesini, referans sıralı listenizi ve komisyon listenizi görebilirsiniz.

EgeMoney hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilir, farklı fırsatlardan haberdar olmak için bloğumuzu takip edebilirsiniz.

 

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.