Skip to main content

p2p piyasası avantajları dezavantajları

EgeMoney P2P Piyasası, kullanıcıların eşler arası teknolojiyi kullanarak yerel para birimleriyle kripto para alım/satımına imkan sunan özelliktir. Kullanıcılar EgeMoney P2P platformunu kullanarak kripto para birimleri için dilediği fiyatı belirleyebilir ve banka hesabı kullanmalarına gerek yoktur. P2P ticareti, bir aracı veya üçüncü taraf olmadan doğrudan birbirleriyle kripto para ticareti yapan iki kişidir. Tercih ettikleri ödeme yöntemini ve her iki tarafın da üzerinde anlaştığı bir fiyatı seçtikleri için her iki taraf için de faydalıdır. Kısacası eşler arası bir pazar yeridir.

EgeMoney P2P Piyasasını kullanmanın birçok avantajı vardır. Avantajları olduğu gibi bazı potansiyel riskler de vardır.

EgeMoney P2P Piyasası’nın Avantajları

  • EgeMoney P2P platformunda kullanıcıların tekliflerini başkalarına tanıtabilecekleri pazar yerleri bulunur. Ayrıca, bu ağ, teklifinizi indirimler ve ödeme koşulları gibi farklı özelliklerle özelleştirmenize olanak tanır.
  • EgeMoney P2P platformu alıcıları ve satıcıları basitçe bağladığından, çok çeşitli ödeme yöntemleri sağlar.
  • EgeMoney P2P platformu, ticareti korumak için şifreleme ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik özelliklerini kullanır.
  • EgeMoney P2P platformu, satıcıları doğrudan alıcılara bağladığından, işlemlerde herhangi bir ücret veya komisyon talep etmez. Bu size, kârlılığınızı etkileyen ekstra maliyetler konusunda endişelenmeden para birimleri satın alma ve satma özgürlüğü verir.
  • EgeMoney P2P platformu, kendi ticaret emirlerinizi belirlemenize izin vererek, işlemleriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlar. Almak veya satmak istediğiniz fiyatı ve ticaret yapmak istediğiniz döviz miktarını belirleyebilirsiniz.
  • EgeMoney P2P Platformunda alıcı ya da satıcıyla işlem boyunca canlı sohbet avantajı sağlanır.
  • Her iki taraf işlemi onaylayana kadar itibari para ve kripto para birimi EgeMoney tarafından korunur.
  • EgeMoney P2P kullanıcıları daha hızlı, daha ucuz ve verimli bir biçimde kripto alıp satabilir.

 

 

EgeMoney P2P Piyasası’nın Dezavantajları

  • Bir taraf işlemi yarıda erteleyebileceğinden, işlem hızlarının oldukça yavaş olabilme ihtimali vardır. Bu, kripto para birimi satın almaya veya satmaya çalışırken gecikmelere ve hayal kırıklıklarına yol açabilir ve bu arada para biriminin fiyatı değişirse kârlılığınızı etkileyebilir.
  • P2P alım satımın dezavantajı yüklü miktarda ilan veren kişi sayısının az olmasıdır.
  • P2P Platformu, diğer borsalara kıyasla daha düşük likiditeye sahiptir. Bu aynı zamanda kimsenin ticaret emrinizle eşleşmediği bir durum olabileceği anlamına gelir.

 

Daha Fazla Bilgi için; blog.egemoney.com

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.