Skip to main content

Monero (XMR) EgeMoney'de

Sevgili EgeMoney Kullanıcıları,

Sizler için sürekli gelişen kripto para dünyasında daha fazla fırsat sunmak amacıyla çabalıyoruz. Monero (XMR) kripto para birimini listemize ekleyerek kullanıcılarımıza daha fazla seçenek ve çeşitlilik sağlıyoruz.

Monero (XMR), özellikle gizlilik ve anonimlik konusunda öne çıkan bir kripto paradır. İşlemleri tamamen takip edilemez kılan gelişmiş gizlilik teknolojilerini kullanır. Ring İmza ve Gizli İşlem Halkaları gibi yenilikçi protokoller sayesinde, gönderen, alıcı ve işlem miktarı gibi detaylar dışında hiçbir bilgi üçüncü şahıslar tarafından izlenemez veya keşfedilemez. Aynı zamanda, “işlem miktarını gizleme” özelliği sayesinde gönderilen miktarlar da gizlenir, böylece kullanıcıların harcamaları ve hesap bakiyeleri hakkında bilgi sızdırılmasını engeller. Monero, kullanıcılar arasındaki fon transferlerini tamamen özel ve izlenemez kılarak gizlilik ve anonimlik konusunda öncü bir kripto para birimidir.

Sizlere güvenli ve özel bir ödeme yöntemi sunan Monero’nun (XMR) getirdiği fırsatları kaçırmamanız için hemen alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz!

EgeMoney’den Nasıl Monero (XMR) Alabilirim?

EgeMoney ile Monero (XMR) almak için spot piyasa üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

EgeMoney’den Nasıl Monero (XMR) Satabilirim?

EgeMoney ile Monero (XMR) satış işlemlerinizi gerçekleştirmek için gerekli adımlara buradan ulaşabilirsiniz.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.