Skip to main content

Bitcoin pizza günü kampanyası

Bitcoin Pizza Gününe özel etkinliğimiz sizlerle! EgeMoney, 16-22 Mayıs tarihleri arasında 100 TL ve üzerinde BTC alımı yapanlar arasından 100 kişiye 800.000 Shiba ödülü verecektir. EgeMoney kullanıcılarına özel bu kampanya için yazının devamına göz atmayı unutmayın.

Bitcoin pizza günü kampanyası nedir?

Bitcoin Pizza Günü

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan yazılımcı Laszlo Hanyecz, Bitcointalk.org isimli forum sitesinde birkaç pizza için 10,000 BTC ödemek istediğini belirten bir mesaj yayınladı . 22 Mayıs 2010 günü Laszlo’nun bu teklifini kabul eden biri çıktı ve tarihteki ilk Bitcoin alışverişi gerçekleşti. Bu alışveriş 22 Mayıs 2010 da “Bitcoin Pizza Günü” olarak kayıtlara geçti.

EgeMoney Pizza Günü Kampanyası ile, 16-22 Mayıs arasında 100 TL’lik BTC işlemi yapan kullanıcılar arasından 100 kişiye 800.000 Shiba (800 kilo Shiba) ödülü verilecektir. Kazananlar 22 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacak ve ödülleri EgeMoney cüzdanlarına aktarılacaktır.

📌İşleminizi BTC/TRY, BTC/ETH veya BTC/USDT işlem çiftini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Bitcoin pizza günü kampanyasına nasıl katılırım?

EgeMoney’de düzenlenen Bitcoin Pizza Günü Kampanyasına katılım sağlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz:

-Öncelikle linke tıklayarak Gleam görevlerini yerine getirmeniz gerekmektedir. Görevler için Gleam’a giriş yapınız. Bu noktada giriş yaptığınız bilgiler size ait olmalıdır.

Bitcoin pizza günü kampanyasına nasıl katılırım

-Görevler aşağıdaki gibidir. Tüm görevleri kendinize ait sosyal medya hesapları ile tamamlayınız:

Bitcoin pizza günü kampanyasına nasıl katılırım 2

-EgeMoney’den minimum 100 TL’lik BTC satın al.

Kampanyaya katılırken lütfen bunlara dikkat ediniz:

  • Şartları yerine getiren kullanıcılardan rastgele 100 kişi seçilecektir. Bu rastgele 100 kişi, çekiliş yazılımı kullanılarak belirlenecektir. 16-22 Mayıs tarihleri arasında 100 tl değerinde BTC işlemi yapmış ve şartları yerine getirmiş kullanıcılar arasından seçim yapılacaktır.
    Gleam’a giriş yaparken bilgilerinizin EgeMoney  hesabınızdaki bilgilerle uyuştuğundan emin olunuz.
  • Son olarak kazanan kullanıcılar satın aldıkları Bitcoinlerini diledikleri zaman çekebileceklerdir.
  • Sonuçlar 22 Mayıs 2023 tarihinde açıklanacaktır.

Pizza günü kampanyasında kazananlar nasıl belirlenir?

Kampanya şartları yerine getirenler arasından çekiliş programı ile belirlenecektir. Şartlar 16-22 Mayıs tarihleri arasında minimum 100 TL’lik  BTC işlemi yapan tüm kişiler arasından rastgele seçilecektir. Buna ek olarak, görevleri tamamlayıp yeterli miktarda BTC yatırmayan kişiler kuraya dahil olmaz.

Kilo shiba ve shiba arasındaki fark nedir?

İkisi arasındaki temel fark birim ve değerdir. Kilo Shiba, Shiba Inu adı verilen bir kripto para birimidir ve genellikle ShibaSwap adlı bir borsada işlem görür. Kilo Shiba’nın değeri ve dolaşım arzı, bu kripto para biriminin piyasa talebi ve arzına bağlıdır.

Kısacası, Kilo Shiba bir kripto para birimi olarak ShibaSwap üzerinde işlem görürken, Shiba terimi Shiba Inu köpeklerini veya Shiba Inu Token (SHIB) adlı bir kripto para birimini ifade eder.

Nasıl 100 tl yatırırım?

Kampanyaya katılmak için belirli tarihler arasında en az 100 TL değerinde BTC satın almalısınız. BTC satın almak için web sitesine veya mobil uygulamaya giriş yapmalısınız. KYC adımlarını tamamlamamış kullanıcılar bu işlemi yapamaz. Ardından, EgeMoney Spot Piyasadan BTC satın almak için ilgili blog yazımızı okuyabilirsiniz.

Gleam Şartlarını yerine getirdikten sonra EgeMoney Blog sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu durum yarışmaya katılım hakkı kazandığınızı gösterir. Yarışmayı kazanırsanız yerine getirdiğiniz şartlar ve yaptığınız işlem kontrol edilerek tarafınıza shiba aktarımı onaylanmış olur. Şartlardan herhangi biri yerine getirilmediği takdirde EgeMoney’nin diskalifiye etme hakkı vardır.

100 tl değerinde başka bir para birimi ya da coin yatırsam olur mu?

Yalnızca BTC işlemlerini yapan kullanıcılar kuraya dahil olacaktır. BTC alım işlemini USDT olarak da yapabilirsiniz.

Son olarak kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak için EgeMoney Duyuruları takip etmeyi unutmayın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.