Skip to main content

Bil ve Kazan Yarışmasından Nasıl Para Kazanırım

EgeMoney’de düzenlenen çeşitli kampanyalardan biri de Bil ve Kazan yarışmasıdır. Bil ve Kazan’da yapacağınız tahminlere göre ödüller kazanabilirsiniz. Bu yazıda, ödüllendirme sistemini anlatacağız.

Bil ve Kazan Nedir?

Bil& Kazan, EgeMoney’de BTC tahminlerinizle ödül kazanabileceğiniz bir yarışmadır. Yarışmada doğru sonuca en yakın tahmini yapan 3 kişi ödül alır. Yarışmaya ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Tahmininizi belirlenen son teslim tarihinden önce göndermeniz gerekmektedir. Tahmin sürecinizde istediğiniz metodu kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz yanıtı da gönderebilirsiniz. Yarışmaya katılırken şunlara dikkat ediniz:

Öncelikle yasal yaşta olmalısınız. Bunun yanı sıra, yarışmaya başka bir firma adına giriyorsanız gerekli yetkiye sahip olmalısınız.

Son teslim tarihinden sonra herhangi bir fiyat tahmini gönderemezsiniz. Son teslim tarihlerini yarışma sayfasından öğrenebilirsiniz. Belirlenen tarihten önce yarışmaya sınırsız olarak katılmanıza izin verilir, ancak yalnızca son fiyat tahmininizin cevabınız olarak kabul edileceğini unutmayın.

Yarışma sonu fiyatını belirlemek için Binance verilerine dayalı saatlik grafikte saat 18:00’da açılan mumun açılış fiyatı kullanılmaktadır.

Nihai Bitcoin fiyatına en yakın fiyat tahminlerine sahip katılımcılardan üçü kazanır. Sonuç itibariyle iki veya daha fazla katılımcı aynı fiyatı verirse, fiyat tahminini daha erken giren kişi kazanır.

Belirtildiği gibi, sonuçlar katılımcıların e-posta adreslerine iletilir.

Yarışmaya katılmak için KYC adımlarını tamamlamanıza gerek yoktur. Platforma kayıt olmanız yeterlidir. Bununla beraber, eğer ilk üçe girerseniz ödülü kazandıktan sonra hesabınızdan çekebilmek için KYC doğrulaması yapmalısınız.

EgeMoney web sitesi, önceden haber vermeksizin koşulları değiştirme, yarışmaları iptal etme veya son teslim tarihini uzatma hakkına sahiptir. Herhangi bir sorunuz veya itirazınız varsa bizimle iletişime geçiniz.

Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşulları mutlaka inceleyiniz.

Bil ve Kazan Yarışmasına nasıl katılırım?

Öncelikle, katılmak için EgeMoney’e üye olmanız gerekmektedir.

İkinci olarak, üst menüdeki “Bil ve Kazan” başlığına tıklayınız.

Ardından, “Katılmaya Hak Kazan” butonuna geliniz. Bu sayfada karşınıza çıkan görevleri tamamlamalısınız. Görevleri tamamlayarak kupon kodunuzu alabilirsiniz.

Bil ve Kazan Yarışmasına nasıl katılırım

Görevlerden sonra alınan kodu, kupon kodu boşluğuna giriniz.

Bil ve Kazan Yarışmasına nasıl katılırım 2

Kodu girdikten sonra, yanında bulunan mavi “yenile” simgesine tıklayınız.

Tahmininizi üstteki boşluğa yazmalısınız. Daha sonra en alttaki “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklamalısınız. Bir onay ekranı çıkacaktır. Tercihlerinizi yan taraftaki kutucuklara işaretledikten sonra “BTC DEĞERİNİ GÖNDER” butonuna tıklamalısınız.

Bil ve Kazan Yarışmasına nasıl katılırım 3

Bil ve Kazan yarışmasından nasıl para kazanırım?

Yarışmada belirtilen BTC değerini en doğru tahmin eden kişiler ödül kazanır. Eğer tahmininiz diğer katılımcıların tahminlerine en yakın ise, para ödülü kazanabilirsiniz. En doğru tahmini bulmak için, EgeMoney Telegram Botu kullanarak istediğiniz zaman aralığında analizleri inceleyebilirsiniz. Bunlar bir yatırım tavsiyesi değildir.

Yarışmaya katılmadan önce şartlara ve koşullara uyum sağladığınızdan emin olmalısınız. Yukarıda gösterildiği gibi her yarışmanın kendi katılım şartları ve ödül kuralları olabileceğini unutmayınız.

Buna ek olarak EgeMoney zaman zaman özel kampanyalar düzenleyebilir. Bu kampanyalar aracılığıyla da çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için Blog sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.