Skip to main content

Tarihin, doğanın ve teknolojinin kucaklaştığı eşsiz bir etkinlik olan 2023 Arkhe Blockchain Week, Şirince’nin Matematik köyünde blockchain meraklılarına kapılarını açıyor. Her sene  geniş kapsamlı ve derinlemesine bir içerikle hazırlanan organizasyon, Blockchain dünyasının heyecan verici derinliğini seçilmis ögrencilerle paylaşmaya hazırlanıyor. 

Blockchain Yolculuğuna Hazır Mısınız?

Birçok uzmanın ve eğitmenin katılacağı etkinlik, Blockchain teknolojisinin farklı yüzlerini, temellerden kodlamaya ve token ekonomisinin dinamiklerine kadar geniş bir yelpazede sunacak. Bu eşsiz etkinlik, hem yeni başlayanlara hem de sektördeki profesyonellere hitap ediyor. Katılımcılar, sektördeki en deneyimli hocalarla tanışma, bilgi ve deneyimlerini paylaşma, yeni bağlantılar kurma ve Blockchain teknolojisi hakkında yeni fikirler geliştirme fırsatını yakalayacaklar.

Blockchain 101 + Tokenomics Dersleri

Son dönemlerde teknoloji ve finans dünyasının en çok konuşulan konularından biri olan Blockchain, artık tüm detaylarıyla meraklıları için açıklığa kavuşuyor. 27 Ağustos – 03 Eylül 2023 arasında yapılacak olan “Blockchain 101” eğitim kampı, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel eğitmenlerin katkılarıyla başlamaya hazırlanıyor.

Kampın ilk haftasını kapsayan “Blockchain 101” modülünde, katılımcılar Blockchain teknolojisinin kavramsal temellerini öğrenecek. “Blockchain Teknolojisi ve Platformları Nelerdir?”, “Dijital Dönüşüm İçinde Blockchain’in Önemi Nedir?”, “Blockchain Nasıl Çalışır?”, “Akıllı Sözleşmeler” ve  “Kripto Para Nedir?” gibi soruların cevaplarına derinlemesine bir bakış sunulacak.

Eğitmen kadrosunda Ebru Güven, Efe Bulduk, Gürkan Ketenciler ve Vedat Güven gibi isimler yer alacak. Katılımcılar, Blockchain teknolojisinin şu anki kullanımından, gelecekte sektörlere nasıl bir dönüşüm katacağına dair bilgilerle donanacak.

Bu eğitim kampının bir diğer bölümü ise “Tokenomics” olacak. Blockchain 101’in seçmeli kamplarından biri olarak sunulan Tokenomics kampı, katılımcılara token ekonomisiyle ilgili derinlemesine bilgiler sunmayı hedefliyor. Tokenin sahip olduğu cüzdan sayısı, dolaşımdaki token miktarı, gelecekte planlanan token miktarı ve toplam arzın dağılımı gibi kritik metrikler üzerinde durulacak. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde, akşam oturumları ve workshoplarla bilgiler pekiştirilecek.

Arkhe Blockchain’den Yeni Başlayanlara Coding101 Kampı

Son yıllarda teknoloji dünyasında büyük bir etki yaratan Blockchain teknolojisi, birçok kuruluşun Blockchain kodlama bilgisine sahip kişilere olan talebini artırmıştır. Solidity, bu alanda öğrenilmesi gereken temel dillerdendir ve Arkhe Blockchain’in sunmuş olduğu bu kamplarla katılımcılara bu dilin temellerini öğretme amacı güdülüyor.

Coding101 kampı, katılımcılara temel seviyeden başlayarak Solidity dilinin özelliklerini ve programlama mantığını öğretmeyi amaçlamaktadır. Katılımcılar, bu kamp süresince workshoplarda ve uygulamalı derslerde Solidity dilini yakından tanıma fırsatı bulacak. Eğitimlerin başında ise Osman Kuzucu bulunacak.

Eğitim Programı ve Takvimi

 Öğrenciler, 27 Ağustos Pazar günü, Arkhe’de ağırlanacak. Bu tarih, katılımcıların yol yorgunluğunu üzerlerinden atabilecekleri bir adaptasyon günü olarak planlandığı için ders programı uygulanmayacak. Eğitimler, 28 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Program dahilinde, 31 Ağustos Perşembe günü öğrencilere dinlenmeleri için bir günlük ara verilecek. Eğitim süreci ise, 3 Eylül Pazar günü sonlandırılacak.

2023 Arkhe Blockchain Week, Blockchain’in sadece teknik yönlerini değil, aynı zamanda topluma, ekonomiye ve doğaya nasıl entegre olabileceğini de göstermeyi hedefliyor. Şirince’nin tarihi atmosferinde gerçekleşecek bu eşsiz etkinlik, hem bilgi edinme hem de sosyalleşme fırsatı sunuyor. 

 

Etkinliğin gerçekleşmesini destekleyen sponsorlar; EgeMoney, UniveChain, İstanbulBlockchainWomen, Altcointurk, Tim Danışmanlık, Web3 Teknolojileri Derneği, Trio Blockchain Labs, Nerf it, BTCHaber.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.