Skip to main content

Ardoino, USDT’nin büyük piyasa değeri artışına yol açan stratejiyi birlikte yönetti.

13 Ekim tarihli bir açıklamaya göre, Paolo Ardoino Aralık ayında Tether (USDT) adlı stablecoin şirketinin yeni Genel Müdürü (CEO) olacak.

Önceki CEO Jean-Louis van der Velde, stablecoin şirkette danışmanlık görevine geçecek ama Bitfinex kripto borsasında CEO pozisyonunu sürdürecek. Öte yandan, Ardoino Bitfinex’te Teknoloji Müdürü (CTO) ve Holepunch için Strateji Müdürü (CSO) olarak görevlerine devam edecek.

Ardoino’nun Liderliğinde Tether Neleri Hedefliyor?

Ardoino, 2017 yılında Tether‘in Teknoloji Müdürü oldu ve şirketin halka açık yüzü haline geldi. Açıklamaya göre, Ardoino stablecoin’in piyasa değerinin 83 milyar dolara ulaşmasına yol açan stratejiyi birlikte yönetti.

Ardoino’nun liderliğinde, şirket yeni pazarlarda finansal katılımı artırmayı ve “sektörü dönüştürecek bir teknoloji devi” olmayı umuyor. Ayrıca “dayanıklı şehirlerin gelişiminde altyapı ortağı” olmayı hedefliyor.

Velde, Ardoino’nun promosyonunu övdü ve Tether‘in Ardoino’nun liderliğinde hızlı büyümesinin süreceğini belirtti.

Ardoino şunları söyledi:

Topluluğumuzla birlikte, özgürlüklere engel oluşturan bariyerleri kaldırabileceğimiz bir gelecek inşa edebiliriz. Şeffaflık, güvenlik ve dijital varlıkların küresel finansal ekosisteme ve ötesine sorunsuz bir şekilde entegrasyonunda durdurulamaz bir güç olmaya devam etmeye kararlıyız.”

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.