Skip to main content

Meta’nın son girişimi Threads, kripto pazarlama topluluğunda büyük bir heyecan yaratıyor. Markalar ve kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış heyecan verici bir sosyal medya ağı vaat ediyor. Twitter’a rakip olan metin tabanlı bir platform olarak Threads, taze bir pazarlama oyun alanı sunuyor. Kullanıcı katılımını ve marka güvenliğini sağlamak için güçlü özellikler entegre ediyor ve kripto pazarlaması için umut veriyor.

Threads, En Yeni Kripto Pazarlama Aracı mı?

Threads’in kripto para pazarlamacıları için potansiyeli, TikTok’a benzeyen algoritma tabanlı beslemesinde yatmaktadır. Marka mesajlarını kullanıcı ilgi alanlarıyla hizalayarak hedefli reklamcılığa imkan sağlar.

Threads’in merkezi olmayan bir sosyal medya uygulaması olan Mastodon ile uyumlu olması, kripto pazarlama için benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Kullanıcıların takipçilerini taşımasına izin vererek, Threads merkezi olmayan pazarlama stratejilerini geliştirebilir.

Bu, merkezi olmayan etkileşimler ve işlemlere değer veren kripto topluluğu için önemli bir özelliktir.

Geleneksel sosyal platformlardan farklı olarak, Threads’in algoritması, kripto pazarlamacılara potansiyel yatırımcılara ve kripto meraklılarına ulaşmada avantaj sağlayabilir. Etki alanını ve etkiyi genişleterek kripto pazarlaması çabalarına yardımcı olabilecek Threads, henüz başlangıç aşamasında milyonlarca üye sayısına ulaşmış durumda.

Kaynak: Statista

Kripto Pazarlamacıların Farkında Olması Gereken Reklam Özellikleri

Threads şu anda reklamları desteklemese de, Meta’nın geçmişi reklamlaşmanın kaçınılmaz olduğunu göstermektedir. Reels ve Stories gibi Meta’nın diğer platformlarında reklamların tanıtılması, Threads’in yakında reklamlara ev sahipliği yapabileceğini gösteriyor ve bu da kripto pazarlamacılar için önemli bir fırsat sunuyor.

Global Alliance for Responsible Media standartlarıyla uyumlu önceden teklif kontrolleriyle donatılmış Threads’ün reklam ürünü olan envanter filtresi, kripto pazarlamacılara reklamlarının nerede görüneceği konusunda kapsamlı kontrol imkanı sunabilir.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.