Skip to main content

egemoneyde kripto cekme islemiEgeMoney’de sahip olduğunuz kripto varlıkları başka bir yere aktarmak istiyorsanız, yapmanız gereken işlem kripto çekme işlemidir. Bu yazıda, EgeMoney platformu üzerinden nasıl kripto varlık çekebileceğinizi açıklayacağız.

Öncelikle sisteme (web sitesine) mevcut hesabınız ile giriş yapmalısınız. Ardından, web sitesinin en sağ ve üstünde yer alan “Cüzdan” başlığına geliniz. Burada, ilk satır olan “Ana Hesap” başlığına tıklayınız.

 

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?
Başlığa tıkladığınızda, karşınıza ana hesabınıza dair genel bilgileri içeren bir panel çıkar.

 

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?
Panelde, üst sağda bulunan “Çek” başlığına tıklayınız.

 

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?
Karşınıza çıkan menüde ilk satır olan “Kripto Çekme İşlemi” başlığına tıklayınız.

 

EgeMoney’den Nasıl Kripto Çekilir?
Bu sayfada, karşınıza kripto çekmek için gerekli olan bilgileri girmeniz gereken boşluklar çıkar. İlk olarak çekmek istediğiniz koini, koin ağını ve alıcı adresi doğruluğundan emin olarak girmelisiniz. Ardından, alıcı adresin eğer var ise Memo etiketini girmelisiniz. (Bu adımda alıcı adresin bir Memo tagi olup olmadığından emin olmalısınız.)

Çekmek istediğiniz kripto miktarını giriniz. Altta yer alan mavi yazıya tıklayarak, sahip olduğunuz ve seçtiğiniz kripto varlığının maksimumunu kısa yoldan çekebilirsiniz.

Eğer girdiğiniz bilgileri kaydetmek ve daha sonra kullanmak istiyorsanız, “Güvenilir” olarak kaydedebilirsiniz.

Tüm bilgileri eksiksiz doldurduğunuz zaman, kripto çekme işleminiz başlatılır. Lütfen ağın girilen ağ adresleri ile eşleştiğini kontrol etmeyi unutmayın. Yanlış adres girerseniz, fonlarınızı kaybedebilirsiniz.

Miktar girişi sağladıktan sonra blockchain ağının transferinizi onaylamasını bekleyiniz.

Tüm bilgilendirmeler için sayfamızı ziyaret ediniz.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.