Skip to main content

egemoney kullanici formu nasil doldurulur

Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur? EgeMoney platformuna üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, platforma tekrar girdiğinizde yapmanız gereken doğrulamalarla alakalı bir bildirim alacaksınız. KYC için gerekli olan 6 adımdan biri olan kullanıcı bilgi formu doğrulaması, diğer adımlar gibi müşterinin güvenilirliğinden emin olmak için gerekli olan işlemlerden biridir. Bu bildirim, sayfanın en üstündeki menünün hemen altında gözükür.

 

EgeMoney Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur?
Sağ tarafta gördüğünüz “Doğrulayınız” butonuna tıkladıktan sonra, karşınıza doğrulamanız gereken özelliklerle alakalı bir sayfa çıkar.

EgeMoney Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur?
03 numaralı işlem, bilgilerinizden oluşan bir formu doldurmanızı gerekmektedir. Formu doldurmak için:

03 numaralı kutucukta bulunan “Doğrula” butonuna tıklayınız.

EgeMoney Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur?
İlk satırdaki boşluklara, kimlik bilgilerinizle uyuşacak şekilde adınızı ve soy adınızı yazınız.

İkinci satırdaki 1. Boşluğa yine kimlik bilgilerinizle uyuşan doğum tarihini gün/ay/yıl olarak; 2. Boşluğa ise TC kimlik numaranızı yazınız.

Üçüncü satırda, annenizin ve babanızın kimlikteki isimlerini boşluklara yazınız. Bu adımda soy isimlerini girmenize gerek yoktur.

Dördüncü satırda, uyruk bölümünde eğer yabancı uyrukluysanız boşluğa tıklayarak ülkenizi seçebilirsiniz. Aynı şekilde, bir yanda yer alan cinsiyet boşluğuna da tıklayarak cinsiyetinizi seçiniz.

Kimlik bilgilerinizde yer alan doğum ilinizi ve ilçenizi yazınız.

Altıncı ve yedinci satır, adres bilgileriniz içindir. İkametgâhınızın kayıtlı olduğu adres bilgilerinizi sırasıyla İl/İlçe/Posta kodu olarak altıncı satıra giriniz. Gireceğiniz posta kodu ile değil, ilçeye ait olmalıdır. Yedinci satırda ise tam adresinizi detaylı bir şekilde giriniz.

Tüm adımları eksiksiz tamamladıktan sonra, en altta bulunan “Gönder” butonuna tıklayınız. Eğer doldurduğunuz formda bir hata yoksa, bu adımı tamamlamış olursunuz.

 

EgeMoney Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur?
EgeMoney KYC doğrulamaları, MASAK tarafından istenen verilerden oluşur ve toplamda 7 adımdan oluşur. Diğer adımları incelemek isterseniz bloğumuzu takip edebilirsiniz ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kullanıcı Formu Nasıl Doldurulur? bu tür sorular için her zaman blog sitemizde uygun bir bilgi bulabilirsiniz. 

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.