Skip to main content

EgeMoney'de SHIB Almak İçin Hangi Ağları Kullanabilirim

EgeMoney, kripto para işlemleri için birçok farklı ağa destek veren bir platformdur. SHIB almak için kullanabileceğiniz ağlar arasında Binance Smart Chain (BEP20) ve Ethereum (ERC20) bulunmaktadır.

Binance Smart Chain (BEP20) ile SHIB Alımı

Binance Smart Chain, düşük işlem ücretleri ve hızlı onay süreleri ile bilinir. BEP20 token standardını kullanarak SHIB almak için, öncelikle BEP20 uyumlu bir cüzdan oluşturmalısınız. Daha sonra, bu cüzdanınıza Binance Coin (BNB) veya diğer BEP20 uyumlu tokenları yatırarak, EgeMoney üzerinden SHIB ile değiş tokuş yapabilirsiniz.

Ethereum (ERC20) ile SHIB Alımı

Ethereum, geniş bir akıllı kontrat ve DApp ekosistemine sahiptir. ERC20 token standardını kullanarak SHIB almak için, öncelikle ERC20 uyumlu bir cüzdan oluşturmalısınız. Daha sonra, bu cüzdanınıza Ethereum (ETH) veya diğer ERC20 uyumlu tokenları yatırarak, EgeMoney üzerinden SHIB ile değiş tokuş yapabilirsiniz.

Kripto Para İşlemlerinde Kullanılan Blockchain Ağları hakkındaki blog yazımız ile kripto para ekosistemini, farklı blockchain ağlarını ve bu ağların avantajlarını ve dezavantajlarını daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bu bilgiler, kripto para işlemleri yaparken hangi ağı seçmeniz konusunda size yardımcı olacaktır.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.