Skip to main content


Sevgili EgeMoney Kullanıcıları,

 

Yenilikçi ruhumuz ve sizlere daha iyi hizmet verme arzumuzla, Toncoin (TON) işlemlerinde büyük bir gelişmeyi duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

 

Artık platformumuzda TON Coin’lerinizi sadece ERC-20 ve BEP20 tabanlı değil, aynı zamanda TON’un kendi blockchain ağı üzerinden de transfer edebileceksiniz. Bu gelişme ile TON Coin’lerinizi yatırma ve çekme işlemlerinizi daha geniş seçeneklerle gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bu yeni özelliğimiz sayesinde:

 

Daha Hızlı Transferler: TON’un kendi blockchain ağı üzerinden yapacağınız transferler daha hızlı gerçekleşecek. Ton resmi olarak dünyadaki en hızlı blockchain ağlarından birine sahip olduğunu ispatlamıştır.

Esneklik: ERC-20 tabanlı transferlerin yanı sıra, artık TON blockchain ağını da kullanarak esneklik kazanacaksınız.

Kullanıcı Dostu İşlemler: Arayüzümüzdeki basit adımlarla, her iki ağ üzerinden de kolayca transfer işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bu yeni özelliklerin, Toncoin ile olan deneyiminizi daha da iyileştireceğine inanıyoruz. Herhangi bir sorunuz olursa, destek hattımıza başvurabilirsiniz.
Düşük ücret : BEP20 modelinde ERC20’ye göre daha düşük ücret ve daha hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Siz değerli kullanıcılarımızın kripto para deneyimini zenginleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizimle kalmaya devam edin, kripto dünyasındaki yenilikleri birlikte keşfedelim!

 

Saygılarımızla,

EgeMoney Ekibi

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.