Skip to main content

EgeMoney Cüzdanım ve Harici Cüzdan Nedir?

EgeMoney platformunda iki farklı cüzdan tipi ile işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu yazıda, sahip olabileceğiniz iki cüzdan tipinin de özelliklerini açıklayacağız.

EgeMoney’e nasıl üye olurum? https://blog.egemoney.com/ege-moneye-nasil-uye-olurum/

EgeMoney Cüzdanım nedir?

Platform içerisinde kripto varlık ve FIAT alım-satımı yapabileceğiniz, yalnızca EgeMoney üzerinde kullanabileceğiniz ve aynı şekilde harici cüzdanınıza da aktarım yapabilme imkânınız olan soğuk bir cüzdandır. EgeMoney cüzdanım ile platformda var olan tüm varlıklarınızı kontrol edebilir ve dilediğiniz yönde alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca, Geleneksel P2P Piyasasındaki alım-satım işlemleri için de EgeMoney cüzdanınızı kullanabilirsiniz.

EgeMoney Cüzdanıma nasıl ulaşabilirim?

 

 

EgeMoney Cüzdanıma nasıl ulaşabilirim? Siteye giriş yapmanız ve tüm KYC adımlarınızı doğrulamanızın ardından, yukarıda yer alan menüde sağdaki “Cüzdan” başlığından ulaşabilirsiniz.

EgeMoney Cüzdanıma nasıl ulaşabilirim? “Ana Hesap” başlığına tıkladığınızda, karşınıza EgeMoney Cüzdanınıza dair bazı bilgiler çıkar. Hesap bakiyesi, sahip olunan koinler, işlem geçmişleri, ödeme detayları/yöntemleri, P2P işlemleri gibi birçok adımınızı bu sayfada görebilirsiniz.

 

EgeMoney Cüzdanım ile nasıl işlem yapabilirim?

Cüzdanınızla bir alım-satım ya da transfer işlemi yapmak isterseniz, Ana Hesap bölümünde bulunan “Yatır”, “Çek”, ya da “Transfer” başlıklarına tıklayınız.

EgeMoney Cüzdanıma nasıl ulaşabilirim? Bu başlıklara tıkladıktan sonra; yatırmak, çekmek ya da transfer etmek istediğiniz varlıkları seçerek işleminize devam ediniz.

 

Harici Cüzdan Nedir?

EgeMoney platformu dışarısında sahip olduğunuz cüzdanlara denir. Harici cüzdanı platform içerisinde “Dönüştür” özelliği ile beraber kullanabilir, bu şekilde alım-satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. Cüzdan dönüştürmeleri, kullanıcıların alım ve satım yaparken bakiye yüklemelerini sağlar. Bu tip cüzdanınızla iki çeşit dönüştürme işlemi yapabilirsiniz: Harici cüzdanlar arasında dönüştürme ya da EgeMoney cüzdanı ile Harici cüzdan arasında dönüştürme.

Harici Cüzdanım ile nasıl dönüştürme yapabilirim?

EgeMoney Cüzdanıma nasıl ulaşabilirim? Dönüştürme işlemleri için, web sitesinin en üstünde yer alan “Klasik Marketler” başlığından Dönüştür seçeneğine tıklamalısınız. Göreceğiniz sayfada, “Satılacak” kısmını Harici Cüzdan olarak işaretlemelisiniz. Bu yöntemde, harici cüzdanınızdan TRY yatıramazsınız. TRY yatırma işlemi için Fiat ve Spot bölümünden işlem yapabilirsiniz.

İşlemi tamamlamak için ilk olarak dönüştürmek istediğiniz varlığınızı, ardından neye dönüştürmek istediğinizi seçmelisiniz. Seçiminizi yaparken, hangi dönüşümden ne kadar elde edeceğinizi görebilirsiniz.

İkinci olarak dönüştürmek istediğiniz miktarı giriniz. Burada, minimum tutarı sağladığınıza dikkat etmelisiniz. Eğer harici cüzdanınıza bir aktarma yapacaksanız, bir ödeme yöntemi ekleyebilir ya da daha önceden “Güvenilir” olarak eklediğiniz hesabınıza aktarım sağlayabilirsiniz.

Dönüştürmek istediğiniz tutarı girmenizin ardından, altta elde edeceğiniz varlığın tutarını görürsünüz.

“Dönüştürmeye devam et” başlığına tıkladığınızda, karşınıza 3 aşamalı bir onay sayfası çıkar. Onay sayfalarında yatırdığınız miktar için bir geri sayım vardır. Size verilen süre içerisinde eğer onaylamalarınızı sağlamazsanız dönüştürme işleminiz iptal edilir.

Cüzdanım ve harici cüzdan arasındaki farklar bu şekildedir.

Daha fazla bilgi için; https://blog.egemoney.com/

 

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.