Skip to main content

egemoney itb tahminleri nedir nasil kullanilirEgeMoney ITB Tahminleri, ITB Platformu kapsamındaki varlıklar için yönlü fiyat tahminleri ve farklı analizler sunan bir sistemdir. Web sitesindeki bu özellikle, kullanıcılar, seçtiği kripto varlığa göre fiyat tahminlerini inceleyebilirler.

ITB, yapay zekanın yenilikleri kullanarak kripto tahmin modelleri üreten bir platformdur. Platform içerisinde 50 TB’nin üzerinde kripto tahmin verisi vardır. Platform, tahminlerinin doğruluk istatistiği ile kullanıcılara tamamen şeffaf bir hizmet sunar. Bu yazımızda, EgeMoney web sitesinde yer alan ITB Tahminlerine nasıl erişeceğinizi ve bu özelliği nasıl kullanacağınızı anlatacağız.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı

 

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı EgeMoney Web sitesine girdikten sonra, yukarıda yer alan menüde “Analiz” başlığından “ITB Analizleri” butonuna tıklamalısınız. Karşınıza çıkan sayfa, çeşitli kripto varlıkları içeren bir menüden ve tahmin sayfasından oluşur.

Solda yer alan menüde, analizini ve grafiğini görebileceğiniz her kripto paranın birimini görürsünüz. Bu menü, sistemimizde verileri mevcut olan ve sizin de erişebileceğiniz tüm kripto para birimlerini içerir.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı Hangi para biriminin analizine ulaşmak istiyorsanız, o para birimine tıklamanız yeterlidir. Örneğin, Bitcoin için BTC üzerine, Etherium için ETH üzerine tıklayabilirsiniz. Tıkladığınız birime ait veriler, bir kart üzerinde karşınıza çıkar.

Erişim sağladığınız bu sayfada, Hızlı Bakış ve Tahmin olmak üzere iki farklı analiz türü vardır. Bu yazıda bahsedilen ITB Analizlerine/Tahminlerine ulaşmak için, sayfanın en sağında üstteki menüden 2. Seçenek olan “Tahmin” butonuna tıklamalısınız.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı Bu butona tıkladığınızda, ITB Tahminlerine erişirsiniz.

Tahmin sayfasında neleri görüntüleyebilirim?

Karşınıza çıkan çizelge, IntoTheBlock’un bir sonraki saat için güçlendirilmiş bir saatlik yönlü fiyat tahminlerini gösterir.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı Karşınıza çıkan pano, seçtiğiniz kripto varlığın fiyat tahminleri üzerine tasarlanmış bir çizelgedir. Panoda yalnızca güncel tahmin değil, son dört zaman diliminde yapılan tahminler de yer alır.

En üstte gördüğünüz “Tahmin Doğruluğu” ifadesi, incelediğiniz tahminlerin doğruluk oranını gösterir. Son 7 günde yapılan doğru ve yanlış tahmin sayısını buradan görebilirsiniz. Bir alttaki kısımda ise, yalnızca incelediğiniz güne özel fiyat tahmini görürsünüz. Bir günde 24 saat olduğu için, günde yalnızca 24 tahminden kaçını doğru tahmin ettiğini incelersiniz.

Panonun en altında gördüğünüz saat çizelgeleri, bir saat aralığındaki fiyat tahminlerini gösterir. Bu saat kartlarının en üzerinde yer alan saat birimi, hangi saatte tahminin yapıldığını gösterir.

Aşağı yönlü okla beraber “Aşağı” yazısını gördüğünüzde, bu seçtiğiniz kripto varlığın hedefe göre değerinin düştüğü anlamına gelir.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı Eğer düz bir okla beraber “Nötr” yazısını görüyorsanız, bu seçtiğiniz kripto varlığın o saat içerisinde hedefle belirli bir mesafede kaldığını gösterir.

EgeMoney ITB Tahminlerine Erişim ve Kullanımı Eğer yukarı yönlü bir okla beraber “Yukarı” yazısını görüyorsanız, seçtiğiniz kripto varlığın hedefe göre değerinin yükselmesi muhtemeldir.

Saat kartlarının en altında ise, referans fiyatlarını görürsünüz. Bu, hedefin alındığı fiyatı gösterir. Kısacası bu fiyat tahminleri olabilecek en basit formda gözükür ve istediğiniz son saatlere göre tahminlerin doğruluğunu incelemeniz mümkündür. EgeMoney ITB Analizleri sayesinde, sayfanın sonundaki kutucukta bir sonraki fiyat tahminine kadar süre kaldığını da görebilirsiniz. 

ITB web sitesine nasıl erişirim?

“Daha fazla gör” butonu ile IntoTheBlock sitesini ziyaret edebilir, burada hangi analizlerin nasıl tasarlandığını ve daha fazlasınız öğrenebilirsiniz.

EgeMoney ve IntoTheBlock sayesinde sunulan bu analiz sayfasında, istediğiniz kripto varlığın fiyat tahminlerini inceleyebilirsiniz. ITB, başarısız tahminlerin istatistiklerini gösteren şeffaf bir altyapıya sahiptir. Daha fazlasını öğrenmek için EgeMoney ve Blog sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın!

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.