Skip to main content

EgeMoney KYC adımlarından biri olan Banka Hesabı Doğrulaması, diğer 6 adımın aksine zorunlu olmayan (isteğe bağlı/opsiyonel) adımlardan biridir. Banka hesabı doğrulaması yaptığınızda, platformda yer alan bazı ek özellikleri kullanabilirsiniz. Örneğin; hesabınıza Türk Lirası yatırma işlemi için doğal olarak bir banka hesabının sistem üzerinde onaylanmasına ihtiyacınız olacaktır, bu yüzden bu doğrulama gereklidir. Fakat yalnızca Fiat yatırımı sağlayabilmek için sadece ilk altı adımı tamamlamalısınız.

Banka Hesabımı Nasıl Doğrularım?

EgeMoney web sitesine giriş yaptığınızda, doğrulamaları tamamlamanız için bir bildirim alırsınız.

EgeMoney Banka Hesabı Doğrulaması
“Doğrula” butonuna tıkladığınızda, karşınıza gerekli olan tüm işlemlerin yer aldığı bir sayfa çıkar. Platform üzerinde daha önce doğrulama yaptığınız sayfada aşağıya indiğinizde 8 ve 9 numaralı iki ayrı doğrulama görürsünüz.

EgeMoney Banka Hesabı Doğrulaması
Doğrulamayı tamamlamak için:

  1. Sağ altta yer alan “Doğrula” butonuna tıklayınız.
  2. IBAN doğrulaması için lütfen kendi hesabınızdan Ege Money hesabına TL yatırınız.
  3. IBAN’ınızı girip Ege Money hesabına TL yatırdıktan sonra altta yer alan gönder butonuna basınız. Gönderme işleminden sonra maksimum 72 saat süren onay sürecine girersiniz ve 72 saat içerisinde yönetici kontrolünden geçen bilgileriniz onaylanır.
  4. Sistem kontrolü sonucunda her şey yolundaysa yatırdığınız tutar TL hesabınıza yansıyacak ve IBAN numaranız doğrulanacaktır.

Web sitesinde yer alan tüm doğrulamalar, MASAK tarafından istenilen bilgilerden oluşur ve bu bilgilerin toplanması kullanıcılara daha güvenilir ve şeffaf bir borsa ortamı sağlar. EgeMoney platformunda diğer KYC (Müşterini Tanı) adımlarını nasıl tamamlayacağınızı öğrenmek için ilgili bloglarımıza göz atabilir, sorularınızla alakalı bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.