Skip to main content

Turkishverse LAND Satışı ve Metaverse Deneyimi

Türkiye’de faaliyet gösteren The Sandbox, dünya genelinde olduğu gibi Türk kültürünü, tarihini ve markalarını tanıtmak amacıyla Turkishverse LAND satışını duyurdu.

Turkishverse, markaların deneyimlerinin, NFT’lerin ve avatar koleksiyonlarının bulunabileceği bir metaverse içeriği sunuyor. Turkishverse öncesinde, The Sandbox Turkishverse LAND Satışı’nı gerçekleştirecek.

Kullanıcılar, LAND Satışı ile Türkiye’nin ünlülerine, dizi mekanlarına ve markalarına komşu olma fırsatı yakalıyor. Özellikle önde gelen markaların yanında yer alarak, kullanıcılar markaların küresel tanınırlığından yararlanarak daha fazla kazanç sağlayabilecekler. The Sandbox Turkishverse’deki seçkin bölgelerde ziyaretçiler, özenle hazırlanmış sanal dünyaların keyfini çıkarmanın yanında, özel avatar setleri için erken erişim ve popüler sanal komşulardan alabilecekleri sürpriz ödüllere sahip olacaklar. Lüks sanal evler, nefes kesen manzaralar, VIP sosyal buluşma noktaları ve özgün sanat eserlerini keşfetmek için benzersiz fırsatlar bu alanlarda onları bekliyor olacak. Bu özel bölgeler, kişisel özelleştirme imkanları, nadir dijital varlıklar ve popüler kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak, kullanıcılara benzer hobileri olan diğer ziyaretçilerle ve bölgenin tanınmış şahsiyetleriyle sosyal bağlantılar kurma şansı sunacak.

Çekilişle Turkishverse Arazi Fırsatı: Katılım ve Detaylar

Turkishverse LAND satışı için çekiliş 23 Ağustos’ta Türkiye saati ile 18:00’de başlayacak. Kullanıcılar Turkishverse LAND Satışı’ndan arazi satın alabilmek için öncelikle çekilişe katılmaları gerekecek.

Çekilişe katılabilmek için, kullanıcıların cüzdanlarında normal LAND için 1011 SAND veya Premium LAND için 4683 SAND bulundurmaları gerekiyor.

Çekilişi kazanan kullanıcılar, 31 Ağustos’ta Türkiye saati ile 15:00’te metaverse üzerinden arazi satın alma şansına sahip olacaklar. Bu LAND Satışı, The Sandbox’ın Türkiye için gerçekleştirdiği ilk arazi satışı olacak.

Toplamda 433 arazinin satılacağı Turkishverse’de 20 iş ortağı bulunuyor. Premium LAND satın alan kullanıcılar özel NFT paketi ve özelliklerine sahip olacaklar.

Projede yer alan markalar şunlar: Kral Şakir, Petrolig Games, 42 Maslak, Erdil Yasaroğlu, Hero of Troy, UGC90, Fiber Games, Metahorse Unity, Love Affairs, Cappadocia, Engin Altan Düzyatan, Bodrum, Thisone, LC Waikiki, QReal, YTU Yıldız Teknopark, Arcon.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.