Skip to main content

Staking Esnek Birikim Planı EgeMoney’deBirikim yapmanın en kolay yolu olan Staking, artık EgeMoney’de. Bu yazıda EgeMoney Esnek Birikim Planı’nı açıklayacağız.

Staking nedir?

Staking, kripto para dünyasında popüler olan bir terimdir. Kripto para birimleri, blockchain ağlarında işlem yapılmasını sağlayan dijital varlıklardır. Staking ise bu kripto paraları tutarak, belirli bir blok zincirinin güvenliğine ve işlem süreçlerine katkıda bulunan bir eylemdir.

Birikim işlemi genellikle Proof of Stake (PoS) olarak adlandırılan bir konsensüs mekanizmasıyla çalışan blok zincirlerinde gerçekleştirilir. Proof of Stake, madencilik yerine, bir kripto para biriminin ağına daha fazla parayla katılan kullanıcılara daha fazla etki ve ödül sağlar.

Staking yaparken, kripto para birimi sahipleri, belirli bir miktar kripto parayı kilitler ve onları ağa katkıda bulunan bir düğüm (node) olarak kullanır. Bu düğüm, işlem doğrulama ve blok oluşturma gibi ağ faaliyetlerine yardımcı olur. Ağa katkı sağlama sürecinde, staker’lar genellikle bir oranda ödül alır. Son olarak bu ödül, blok zinciri protokolüne ve staking miktarına bağlı olarak değişir.

Staking’in avantajları arasında, kripto para birimi sahiplerinin pasif gelir elde etme potansiyeli bulunur. Ayrıca, staking süreci, blok zincirinin güvenliğini artırarak ağa olan güveni sağlamlaştırır. Staking, esnek birikim planı olarak değerlendirilebilir çünkü kullanıcılar, istedikleri zaman staking yapmaya başlayabilir veya durdurabilirler. Ayrıca, staking yapmak için belirli bir minimum miktar gerektiren blok zincirlerinde dahi, kullanıcılar genellikle istedikleri kadar kripto varlık ile staking yapabilirler.

EgeMoney Birikim/Staking

Staking, esnek birikim planı olarak da kullanılan bir yöntemdir. Esnek birikim planları, belirli bir süre veya tutar taahhüdü olmadan, kullanıcıların istedikleri zaman para biriktirebilecekleri finansal araçlardır. Özetlemek gerekirse Staking, bu esnek birikim planlarına benzer bir şekilde çalışır. Artık EgeMoney Esnek Birikim Planı ile staking yapabilirsiniz. Plana abonelik sağlayarak kazanç sağlayabilirsiniz.

Kripto para birimlerini staking yaparak biriktiren kullanıcılar, belirli bir süre veya minimum bir miktar taahhüdünde bulunmadan, kripto varlıklarını tutarak pasif gelir elde edebilirler. Staking sürecinde, kripto para birimi sahipleri genellikle bir oranda ödül alır. Buradan hareketle ödül, staking yapılan blok zincirinin protokolüne ve staking miktarına bağlı olarak değişir.

EgeMoney olarak, esnek birikim planımız sadece TRON ile yapılır. Plana kayıt olduktan sonra cüzdanınızda bir miktar birikim varsa, son bir gün içerisinde cüzdanında bulunan en düşük bakiye miktarına oranla elde ettiği kazanç günlük olarak cüzdanına eklenir. Her 24 saatte bir kullanıcının bakiyesi sorgulanır ve eğer bakiyesi varsa, 24 saat sonunda kazancını cüzdanına aktarılır. Bu birikim getirisi, 24 saatteki en düşük bakiyeniz baz alarak hesaplanır.

EgeMoney Birikim Planına nasıl abone olurum?

Abonelik için hesabınıza giriş yapmış olmalısınız. Plana kayıt olmak ve kazanç elde edebilmek için, EgeMoney web sitesindeki diğer tüm işlemlerde olduğu gibi sadece gerekli kimlik doğrulama adımlarının tamamlanmış olması gerekir.

Öncelikle, buraya tıklayarak staking sayfanıza gidiniz.

İkinci olarak, Süre (gün) başlığından istediğiniz aboneliği seçiniz. Seçtiğiniz periyoda göre APR&Trend başlığının altında kazanç yüzdenizi görürsünüz.

EgeMoney Birikim Planına nasıl abone olurum

Son olarak sağdaki “Abonelik” butonuna tıklayınız.

EgeMoney Birikim Planına nasıl abone olurum 2

Karşınıza çıkan onay ekranına istediğiniz TRON miktarını giriniz.

EgeMoney Birikim Planına nasıl abone olurum 3

Kullanım şartlarını onaylayınız.

“Onayla” butonuna basarak işlemi tamamlayınız. Ayrıca bu abonelikten sonra dilediğiniz zaman dilediğiniz miktarda çekim yapabilirsiniz.

Stake bonusumu nasıl hesaplarım?

Öncelikle birikim sayfasındaki sekmelerden ilki olan “Staking Bonus Hesaplayıcı” başlığına tıklayınız.

Stake bonusumu nasıl hesaplarım

Para birimini, planı, istediğiniz tutarı ve günleri giriniz.

Hesapla butonuna basınız. Bonusunuz otomatik olarak gözükür. Stake Bonus tutarı, mevcut esnek birikim varlıklarınıza göre günlük olarak hesaplanır ve dağıtılır. Bonus tutarı 8 ondalık basamağa yuvarlanır. Esnek Birikimler ürün abonelikleri ve kullanımları her gün 23:50-00:10 (UTC) arasında kapalıdır. Abonelik günü satın alınan ürünlere bonus hakkı yoktur. Bunun yanı sıra, bonuslar ertesi gün hesaplanır.

Soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.