Skip to main content

Bir Shiba Inu (SHIB) yatırımcısı, Hollanda merkezli bir kripto para borsasından trilyonlarca SHIB token’ını transfer etti. İşte bu dev transferin detayları!

Shiba Inu (SHIB)’da Dev Transfer!

Balina araştırma platformu, Whale Alert’ten alınan yeni verilere göre, bir Shiba Inu balinası yaklaşık 4,584,530,677,374 SHIB’ı, yaklaşık 33 milyon dolar değerinde, Bitvavo’dan bilinmeyen bir cüzdana transfer etti.

Ethereum blockchain izleme platformu olan Etherscan’a göre, bu transfer 5 Ekim’in erken saatlerinde gerçekleşti. SHIB’ın hareketi, Shiba Inu geliştirme ekibinin yatırımcılara SHIB ekosistemine dahil olduklarını iddia eden şüpheli kullanıcılara dikkat etmeleri konusunda uyardığı bir hafta sonrasında gerçekleşti.

Bu dönemde, SHIB ekibi, “Shibarium” adının bir tarafından veya bir token tarafından kullanılmasının, projenin yeni başlatılan Layer-2 ölçeklendirme çözümüyle herhangi bir ilişkiyi ima etmediğini açıkladı.

Shibarium ve Bone ShibaSwap

SHIB ekibine göre, tüm resmi ortaklıklar ekosistemin Discord kanalı veya resmi blog aracılığıyla duyurulacak. Eylül ayının başlarında, SHIB ekosistemi, Shibarium’un çok beklenen lansmanının ardından hızla büyüdü, bu da Layer-2 için gaz ücreti olarak kullanılan Bone ShibaSwap’ın stake edilmesinde bir artışa neden oldu.

Bu dönemde SHIB blockchain izleyicisi, Shibariumscan’dan alınan verilere göre, Shibarium’daki toplam işlem sayısı 2,5 milyonu aştı. Layer-2 ölçeklendirme çözümünden gelen verilere göre 27 milyon BONE token stake edildi. Şu anda SHIB değeri $0.000007, BONE ise $0.795.

Sonuç olarak, SHIB balinası, Hollanda merkezli bir kripto para borsasından başka bir cüzdana 33 milyon dolar değerinde milyarlarca SHIB transfer etti. Bu önemli transfer, Shiba Inu ekibinin resmi duyuruların sadece belirli platformlar aracılığıyla yapılacağı konusundaki uyarısından hemen sonra gerçekleşti.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.