Skip to main content

Egemoney hoş geldin bonusu, yeni kullanıcılar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Bu bonus, platforma katılan yeni üyelerin kayıt işlemlerinden sonra aldıkları teşviktir. Egemoney, bu hoşgeldin bonusu ile kullanıcılarına sıcak bir karşılama yapmayı hedeflemektedir. Üyeler, bu bonus sayesinde yatırımlarını artırarak platformdaki deneyimlerini en üst seviyeye taşıyabilirler. Yeni kullanıcılar, Egemoney’in sunduğu bu cazip teklifle finansal avantaj elde eder. Bu yazıda bonusu açmayı, ve diğer alanlarda da kullanabileceğiniz bonus/puan gibi avantajları anlatacağız.

Hoş Geldin Bonusunu nasıl alabilirim?

Hoş Geldin Bonusu alabilmeniz için tek yapmanız gereken bir EgeMoney hesabı oluşturmak ve ardından telefon numarası ile e-posta adresinizi doğrulamaktır. Telefon numaranızı ve e-posta adresinizi doğruladığınızda, Hoş Geldin Bonusu EgeMoney cüzdanınıza eklenmiş olur. Bu bonusu, platformumuzda işlem yapmak için kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz banka hesabınıza da transfer edebilirsiniz. Referans kodu kullanmış olsanız da olmasanız da kayıt işleminizi tamamladıktan sonra Hoş Geldin Bonusu almaya hak kazanırsınız.

Bonus kilidini açma

Bonusunuzu aldıktan sonra cüzdan kısmında buna dair bir kısım görebilirsiniz. Bu kısımda edindiğiniz tüm puanların miktarı yer alır. “Bonusu aç” butonuna tıkladığınızda, isterseniz kripto alabilir, isterseniz de tanımlı banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Nasıl daha fazla bonus ya da puan kazanabilirim?

Egemoney’de işlem yaptıkça ve fırsatları gözlemledikçe daha fazla bonus kazanabilirsiniz. Bunun için öncelikle ürünler menüsünde yer alan “Puan Merkezi” bölümündeki etkinliğinizi aktif ediniz.

Platformumuzda yapacağınız al-sat işlemlerinde ödediğiniz komisyon karşılığında puan kazanabilirsiniz. Bonus kilidini açmak için yeterli puanı topladıktan sonra kilidi dilerseniz mevcut puanlarınızı kullanarak, dilerseniz de puanlar karşılığında alacağınız kuponları kullanarak açabilirsiniz.

Kazandığım bonus ve puanları nasıl kullanabilirim?

Kazandığınız bonusları değerlendirmenin iki farklı yolu vardır. Birincisi, bu bonuslar ile kripto varlık satın alabilirsiniz. İkincisi ise, kazandığınız bonusu doğrudan kendi banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Puanların kullanım alanı ise daha farklıdır. Genel anlamda puanlar yarışma için kullanılır. Puan merkezi sayfasında mevcut yarışmalara ait bir liste vardır. Bu yarışmalara katılmak için puanlarınızı kupona dönüştürebilirsiniz. Yarışmalara özel kupon formülleri  Puan Merkezi sayfasında yer alır. Puan merkezi ile ilgili daha detaylı bilgi için blog yazımıza göz atmayı unutmayın.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.